Geen categorie

Mijn goede voornemens voor 2018

Het is al weer een tijdje 2018. Een nieuw jaar betekend voor mij altijd nieuwe doelen. Deze wil ik vandaag met jullie delen!

Werken aan mijn gezondheid

Zoals je in mijn vorige blog kan lezen ben ik dit jaar goed gestart met een personal trainingsplan. Dit gaat nog altijd hartstikke goed. Mijn doel is voor dit jaar niet meer zo zeer een hele hoop kilo’s kwijtraken maar vooral een gezond BMI bereiken en me beter voelen in mijn eigen lichaam.

Zorgen dat ik een baan krijg die ik leuk vind

Ik werk op dit moment als receptioniste bij een woningcorporatie maar helaas stopt mijn contract in Maart. Dit beketend dus dat ik op zoek moet naar een andere baan. Hier ben ik momenteel al heel druk mee bezig. Het verschil met voorgaande keren is alleen wel erg groot. Waar ik toen solliciteerde op alles wat er voor het grijpen lag, solliciteer ik nu alleen op banen die mij écht leuk lijken. Vingers crossed!

Minder vlees eten

Dit is iets waar ik al een tijdje aan werk. Het eten van vlees begint mij steeds meer tegen te staan. Niet alleen omdat ik enorm van dieren hou, maar ook om de grote impact die de vleesconsumptie op het milieu heeft. Mijn nieuwe voedingsschema is ook gebaseerd op 3/4 keer per week vegetarisch eten en dat vind ik een mooi begin!

Bewuster shoppen

Ik heb er al eens een artikel over geschreven; bewuster (duurzaam) shoppen. Ik wil niet onbewust een hele hoop kleding kopen die ik, of niet nodig heb, of bijna nooit ga dragen. Tot nu toe gaat dit wel redelijk goed!

Meer lezen

Ik heb altijd al enorm veel van lezen gehouden, maar gun mezelf er vaak niet heel veel tijd voor. Ik heb besloten om dat dit jaar toch weer meer op te gaan pakken, en merk nu al hoe erg ik het heb gemist. Heerlijk!

Heb jij nog goede voornemens?

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s