Geen categorie

Mijn goede voornemens voor 2017: Heb ik ze waar gemaakt?

De kerstdagen zijn voorbij en ook 2017 is bijna over. Een goed moment om stil te staan bij mijn goede voornemens van dit jaar. In januari heb ik een lijstje gepost met mijn goede voornemens. Heb ik ze waar gemaakt?

Meer aandacht besteden aan mijn familie en vrienden

Volgens mij is dit aardig goed gelukt. Ik heb weinig klachten gehad in ieder geval. Ik vond het op sommige momenten wel moeilijk. Ik was erg druk met de voorbereidingen voor onze bruiloft. Ook waren we erg hard aan het sparen waardoor we niet altijd alle leuke dingen konden doen die we wilden doen. Toch moet ik zeggen dat ik het al met al een behoorlijk geslaagd voornemen vond!

Meer bloggen

Oeps… Mislukt! Door mijn drukke programma’s is het bloggen er vaak bij in geschoten. Dat vind ik jammer, maar aan de andere kant ook weer niet. Ik blog nu echt als ik er zin in heb en als ik een onderwerp vind dat ik leuk vind om over te schrijven. Hierdoor blijft het voor mij leuk, en heb ik nog genoeg tijd voor andere hobby’s (en mijn vrienden en familie uiteraard).

Werken aan mijn gezondheid

Dit is zeker gelukt. Ik ben weer een aantal kilo kwijt en heb nog nooit zo goed in mijn vel gezeten! Ik heb een goeie balans gevonden qua eten en sporten en blijf al een poosje keurig op gewicht. Hier ben ik erg blij mee.

In Januari zal ik weer een lijstje plaatsen met doelen waar ik dit jaar aan wil werken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s