Trouwen

3 november 2017: Onze bruiloft

Inmiddels is het al een ruime maand geleden dat Rob en ik zijn getrouwd. Vandaag wil ik jullie meenemen op onze grote dag doormiddel van een fotoverslag. Veel kijk en leesplezier!

De wekker gaat om 7 uur. Rob en ik staan samen op en ontbijten met koffie en een beschuitje. Om 8 uur wordt ik opgehaald door mijn zus (Heleen) en vertrekken we naar het huis van mijn beste vriendin (Arlette). Met een knuffel en een kus nemen Rob en ik afscheid.

De mannen verzamelen zich langzaam bij ons thuis, en ook de fotografe komt om 10 uur.

DSC_2117DSC_2096zw

Ondertussen ben ik met Heleen en Arlette druk met haar en make-up. Ik maak mezelf in alle rust op terwijl bij Arlette en Heleen omstebeurten het haar wordt opgestoken. Daarna zit ik in de kappersstoel en druppelen de rest van de dames langzaam binnen.

DSC_2204

En dan mag ein-de-lijk mijn jurk aan! Ik ga naar boven met mijn moeder, Heleen en Arlette. Heleen en mama helpen me met aankleden. Op de foto’s lijkt het heel soepel, maar ik was uiteraard weer lekker aan het stuntelen. Mijn jurk bestaat uit twee delen. Dat kun je op de tweede foto hieronder heel mooi zien.

BSS_8172DSC_2287 kopie.jpgBSS_8159l

DSC_2355zw.jpg

Voor Rob mij op komt halen vliegen de zenuwachtige giechels iedereen om de oren. Ondertussen heb ik nog even een lief moment met mama. Zo dierbaar!

DSC_2416

Dan is het moment daar: Rob komt er aan! Alle dames en de fotografe stuiven naar buiten en ik wacht geduldig (ahum) tot Rob aanbelt. De zenuwen gieren door mijn lijf. Ik open de deur en daar staat hij. Mijn aanstaande! En wat is hij knap in zijn mooie pak. ‘Wat ben je mooi’ stottert hij. En dan knap ik. Alle zenuwen, spanning, geluk, liefde… Tranen met tuiten!

DSC_2514

Na een make-up touch up en veel knuffels van de familie vertrekken Rob en ik voor onze fotoreportage. We maken foto’s op twee verschillende locaties. Ja, het was best wel koud, maar ook erg leuk. En die herfstkleuren!!! Dat is toch ook 1 van de redenen dat we voor de herfst kozen. Kijk ook even naar mijn prachtige boeket en ons leuke trouwvervoer.

BSS_8253.jpg

BSS_8369lDSC_2655lBSS_8429DSC_2591zwDSC_2648DSC_2684lDSC_2697.jpg

Na de foto’s reden we naar het kerkje voor de ceremonie. Daar stond de BABS ons buiten op te wachten.

DSC_2780.jpg

We werden naar binnen gebracht en mochten even in een ruimte achter in de kerk wachten met onze bruidsmeisjes die bloemetjes gingen strooien. Ze waren allebei een beetje zenuwachtig (net zo als wij trouwens). We liepen over het gangpad met het liedje; Better Together van Jack Johnson.

25114935_2293659430660307_1233227715_n.jpg

We mochten plaats nemen en er kwam een prachtige speech van onze BABS Monique. Ze vertelde alles over hoe we elkaar hebben ontmoet. Ook las ze een bericht voor om mijn overleden vader te herdenken. Kippenvel.

Tijdens ons gesprek met Monique vroeg ze ons afzonderlijk van elkaar wat we zo leuk vonden aan elkaar. Dit vertelde ze prachtig, wat voor nog meer tranen zorgde. Daarna was het tijd voor onze persoonlijke geloften naar elkaar.

DSC_3039zw.jpg

Toen was het tijd voor het ja-woord en de ringen (die ons babynichtje Suus kwam brengen).

BSS_8599.jpgBSS_8585zw.jpg

De eerste kus als man en vouw kan natuurlijk niet ontbreken. Liefde!

DSC_2938zw.jpgDSC_2987.jpgDSC_2991.jpg

Na de ceremonie liepen we door de bubbels naar buiten om vervolgens naar onze feestlocatie te gaan.

DSC_3073l.jpg

De taart stond al klaar om aan te snijden!

DSC_3088.jpg

DSC_3145.jpg

Hierna hebben we lekker gedronken, gepraat en foto’s gemaakt met de daggasten om vervolgens te genieten van het diner.

Om 20.30 uur kwamen onze avondgasten en hebben we lekker gedanst en gedronken.

Ik vond het een prachtige dag en heb ondanks de constante zenuwen heel erg genoten. Alles was perfect. De jurk, de bloemen, de taart, de locatie’s. Maar vooral; de sfeer van de dag. De liefde tussen ons en de liefde van onze familie en vrienden. Prachtig! Nu zijn Rob en ik man en vrouw, en dat voelt heel fijn.

Rob, ik voel me vereerd dat ik jouw vrouw mag zijn.

BSS_8640.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s