Trouwen

Wedding update: De laatste update

En toen was het al weer Oktober. Nog maar twee weken en dan is de grote dag. De tijd is voorbij gevlogen, en daarom vond ik het tijd voor de allerlaatste (pre)wedding update.

Draaiboek

Alle plannen staan inmiddels op papier en zijn helemaal duidelijk. We hebben inmiddels ons laatste contact gehad met de DJ, fotograaf, locaties, kapper etc. Dus de bruiloft kan door gaan!

Trouwjurk

Hij is vermaakt en perfect! Het vermaken was nog wel even een kleine stressfactor. Ik was erg bang dat het allemaal niet op tijd af zou zijn. Toen ik hem voor het eerst in maanden weer voor het eerst aantrok, waren al mijn twijfels als sneeuw voor de zon verdewenen. Ik ben nog steeds verliefd, en kan niet wachten om hem de hele dag te mogen dragen over twee weken.

Trouwbelofte

Inmiddels zijn Rob en ik ook druk bezig met een trouwbelofte voor elkaar, die we in de kerk aan elkaar willen voorlezen. Moeilijk! Maar het maakt wel dat ik mijn bijna-man nóg weer meer waardeer.

Vrijgezellenfeest

Inmiddels hebben Rob en ik beide ons vrijgezellenfeest gehad. Ik ben op vrijdagavond thuis verrast door mijn vriendinnen en ben in een prachtig pakje gehezen. Daarna hebben ze me meegenomen naar een hotel in Meppel. Vanuit daar hebben we lekker gegeten en zijn naar een ontzettend foute stripshow geweest (the London Knight). Daarna zijn we nog gezellig op stap geweest. Het was enorm gezellig!

Rob is op een zaterdag thuis verrast en meegenomen om te gaan paintballen, karten, eten en stappen in een supermanpak. Ook hij heeft er van genoten!

22196125_1437332186316417_6939130435853963814_n

Verder hebben we nog allerlei kleine dingen geregeld omtrent decoratie en voorbereidingen voor de huwelijksreis. Ook heb ik (ongeveer) bedacht wat voor make-up ik op mijn grote dag wil dragen en is de kapper langs geweest voor een proefkapsel. Kortom, we hebben het er weer druk mee gehad. Laat de grote dag maar komen. Ik heb er ontzettend veel zin in en kan niet wachten om Rob mijn man te noemen.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s