Geen categorie

Benefit Cosmetics Watt’s Up Higlighter

Deze highlighter stond al een tijdje bovenaan mijn wish-list. Ik zag hem vaak voorbij komen en vond het resultaat iedere keer weer even mooi. Daarom besloot ik hem in juni eindelijk te kopen. Inmiddels heb ik hem al weer een tijdje in gebruik, dus is het tijd voor een uitgebreide review!

Whats up.jpg

De verpakkingen van Benefit zijn altijd zo leuk! Pas nu ik er op de foto hierboven naar zit te kijken snap ik de naam (blond). Watt als in wattage. Omdat je gloeit en shinet zoals een gloeilamp. Dat ik dat niet eerder heb gezien…

Whats up 2

De huls vind ik ook erg leuk. Glanzend lila, met de naam en een aantal gloeilampjes er op. Cute!

Whats up 3

Whats up 4

Hierboven zie je aan de ene kant de stick, en aan de andere kant het sponsje om mee te blenden. Het sponsje voelt een beetje ‘hard’ aan. Door te draaien, krijg je de stick naar boven. Aan de stick kan je al zien wat voor mooie champagnekleurige gloed hij heeft

Whats up 5

Op de swatch hier boven zie je de prachtige glans van het product. Ik heb hem eerst geswatched en daarna direct met mijn vingers uitgeblend. De glans vind ik niet persee heel koel maar ook niet super warm. Ik heb hem ook al met heel wat looks gedragen en heb nooit het idee gehad dat hij er niet bij stond.

Whats up 6

Hierboven zie je de subtiele glow op mijn wang. Prachtig! Ik moest eerlijk gezegd wel even wennen aan het product en uitvinden hoe je het het beste kan gebruiken. In het begin probeerde ik het met de stick direct op mijn jukbeen, maar dan komt je foundation los. Dat werkt dus niet! Ook vind ik het sponsje niet echt fantastisch. Om de highlighter subtiel aan te brengen smeer ik er eerst met mijn beautyblender overheen om dat vervolgens aan te brengen op mijn jukbeen. Hierboven heb ik het gewoon met mijn vingers ingeklopt. Ik ga dus met mijn vingers over de stick en klop het op de plekken waar ik glans wil. Op die manier wil het prima blenden.

Ik ben enthousiast! Ik hou van de mooie subtiele glans. Ik ben niet zo van de in-your-face highlighters en dan is deze juist perfect. Als je wel een super glanzende highlighter zoekt, is deze niets voor jou. Sinds ik hem heb, gebruik ik hem bijna dagelijks en zoals ik hierboven al zei; de highlighter is te combineren met alles.

Wat is jouw favoriete highlighter?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s