beauty·make-up·review

MAC Burgundy times 9 eyeshadow palette

In mijn zoektocht naar bruidsmake-up, kwam ik dit leuke palletje van MAC tegen. Ik was op zoek naar roze-tinten oogschaduw. Aangezien ik nog een kadobon van Douglas had liggen, besloot ik dit palette te bestellen.

MAC review

Op de foto hierboven zie je het Burgundy times 9 palette van MAC. Deze palletjes zijn al een tijdje op de makt, maar ik was er nog niet tegenaan gelopen. Ze zijn net even anders dan andere MAC oogschaduw(paletten), omdat de pannetjes in het pallet een stukje kleiner zijn dan de ‘gewone’ oogschaduws.

MAC review 4.jpg

In het palette zitten de volgende kleuren (van links naar rechts, van boven naar beneden):
Honey Lust: Een mooie golden shimmer met best wel grove glitters. Hij is niet helemaal dekkend.

Poppyseed: Dit is een hele mooie, ietwat warme transitie kleur. Goed gepigmenteerd maar wel enorm poederig.

Quarry: Deze kleur heeft een koele roze ondertoon. Precies waar ik naar zocht! Ook deze is goed gepigmenteerd maar heel poederig.

Antiqued: Wauw! Deze kleur is echt heel mooi en super gepigmenteerd. Het poeder is ook zo zacht als boter. Erg goeie kwaliteit.

Embark: Dit is een mooie koele donkerbruine tint. Heel mooi en gepigmenteerd. Niets op aan te merken.

#Noir: Deze kleur vind ik heel erg tegenvallen. Hij is zwart met gouden shimmers. De pigmentatie is echt heel slecht. Wat mij betreft de minste kleur in dit palette.

Haux: Dit is een prachtige koel roze kleur. Ik vind hem erg mooi. Wederom goed gepigmenteerd.

Star Violet: Deze kleur vind ik echt de mooiste uit dit pallet. Zacht als boter en super gepigmenteerd.

Sketch: Op de swatsches komt de kleur misschien niet helemaal over. Het is namelijk niet donkerbruin, maar donkerpaars/bordeaux rood. Prachtige matte kleur en heel gepigmenteerd.

Op de swatches hieronder zie je alle kleuren in diezelfde volgorde.

MAC review 2

Op de foto hier onder zie je de ooglook die ik met het palette heb gemaakt. Ik draag op het bewegende ooglid Star violet. In de crease én onder de onderste wimperrand blendde ik Quarry en Haux. Om de look iets meer diepte te geven het ik in mijn buitenste ooghoek Sketch aangebracht en deze ook een beetje in het buitenste gedeelte van de arcadeboog geblend. Honeylust heb ik gebruikt in de binnenste ooghoek.

MAC review 3

Inmiddels heb ik al heel wat met dit palletje gespeeld en ik moet zeggen dat ik hem prachtig vind! Behalve Noir, vind ik alle oogschaduws heel mooi. Ze blenden ook prima op het ooglid.

Ik ben tevreden!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s