Trouwen

Wedding update: huwelijksreis, bloemen, uitnodigingen en gastenboek

De datum van ons huwelijk komt in rap tempo dichterbij, waardoor we (lees; IK) het enorm druk hebben met het plannen. Nog maar 2 en een halve maand en dan is het zover. Tussen de laatste update en nu, zijn er al weer behoorlijk wat dingen geregeld en gepland. Ook de stress en spanning begint langzaamaan toe te nemen.

Huwelijksreis

Waar we eerst heel hard riepen dat we niet op huwelijksreis wilden (want budget), hebben we toch besloten om alle zeilen bij te zetten en een reis te boeken. De reis gaat naaaaaaar……. BALI! We hebben besloten om 13 dagen naar Bali te gaan. We hebben voor die periode een hotel (resort) in Seminyak geboekt. Voor de huwelijksnacht zelf hebben we een heel romantische bed&breakfast in Assen geboekt.

tonys-villas-resort

Bloemen

Ik heb ook eindelijk maar toch besloten wat ik voor bloemen wil. Ik ga voor een klein boeket en een hairpiece. Daarnaast krijgt Rob een kleine corsage en komen er wat verse bloemen op de taart. Ons kleurenpallet is lichtroze, donkerpaars en (een beetje) groen natuurlijk.

Uitnodigingen

We hebben ook ein-de-lijk de uitnodigingen uitgezocht. Dit was overigens nog moeilijker dan gedacht. We hadden eerste een ‘liggende’ uitnodiging uitgezocht, maar deze bleek veel te klein te zijn om alle informatie op kwijt te kunnen. Inmiddels hebben we 3 keer gewisseld van kaart. Maar we hebben hem! En hij is pretty.

Gastenboek

Ook hebben we eindelijk gekozen wat we met ons gastenboek willen. We hebben besloten om iedereen polaroid foto’s te laten maken en die vervolgens in een mooi album te plakken. Leuk tekstje er bij en klaar is kees!

Details Details Details…

Pas in de laatste paar maanden voor de bruiloft merk je hoe veel er nog geregeld moet worden. Ook logistiek gezien. Wie is er hoe laat op welk punt? Wat voor aankleding wil je op je locaties, en wie gaat de locaties aankleden? Er zijn ontzettend veel details waar je nog aan moet denken. Ik met mijn perfectionistische geest heb het er maar moeilijk mee. Dus alle tips zijn welkom!

Zoals je leest is er al een hoop geregeld, maar zijn we er nog niet. Hou mijn blog in de gaten voor mijn volgende update!

 

3 gedachten over “Wedding update: huwelijksreis, bloemen, uitnodigingen en gastenboek

  1. War leuk om te lezen zeg. Laat je na het trouwens een een glimp van de kaart zien? Wij (Lees ik..) vond het kiezen ook zo moeilijk. Uiteindelijk zijn we blij (nog steeds) met onze kaart. Gaaf dat jullie wel op reis gaan. En één nachtje in Assen slapen. Heerlijk zeg! Ik kijk uit naar je volgende update! Echt genieten van de voorbereidingen hoor, het is zo speciaal allemaal!

    Groetjes Jeanine.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s