Trouwen

Wedding update: Locatie, datum, ringen, fotograaf en taart

Zoals veel van jullie weten ga ik trouwen. Hier kan je alles lezen over mijn verloving en hoe we al hebben gepland. In mijn vorige blogpost over de bruiloft, schreef ik over mijn trouwjurk en de hele ervaring daar omheen. Vandaag zal ik je vertellen over wat we tot nu toe hebben geregeld omtrent de bruiloft.

Locatie en datum

De datum hadden we eigenlijk al vrij gauw vastgelegd. Je kon in mijn eerste blogpost al lezen dat we in het najaar wouden trouwen. Dit gaat ook zeker gebeuren. Vrijdag 3 november! Je zult je misschien afvragen waarom wij die datum hebben uitgekozen. We houden beiden erg van de herfst, en vorig jaar hebben we in de gaten gehouden wanneer de herfst op zijn mooist is. Dat is dus het begin van november.

We hebben een locatie besproken in Gasselte (drenthe). Restaurant de Wiemel heet het. Het is een heel knus restaurant in een boerderij sfeer. Je kan lekker rond een knisperend haarvuurtje zitten, wat ons erg aansprak. De ceremonie zelf gaat plaatsvinden in de kerk in Gasselte. Is het geen plaatje?

gasselte07

 

Ringen

We hebben inmiddels ook ringen besteld! Ik wil hier niet te veel over loslaten, omdat ik het leuk vind als sommige dingen een verassing blijven. Wel kan ik vertellen dat we er erg blij mee zijn, en dat ik hem kan dragen in combinatie met mijn verlovingsring!

Fotograaf

We hebben inmiddels ook een fotograaf uitgezocht. We hebben contact gehad met meerdere fotografen, maar Livingcolors fotografie sprong er bij ons echt bovenuit. Niet allen de kwaliteit van de foto’s, maar ook de klik met de fotografe zelf. Erg belangrijk natuurlijk. Ze komt 8 uur bij ons fotograferen, zodat we geen mooie momenten missen. We hebben ook direct het fotoalbum besproken.

Taart

Een aantal weken terug hebben we taart geproefd bij Marieni’s Sweet Bakery (neem even een kijkje op de website, en kwijl). Wat een leuke (en lekkere) ervaring was dat! We mochten kiezen uit twee soorten cake en wel 6 soorten vulling. Die konden we allemaal proeven en combineren. Heel lekker. Ik kan je vertellen dat we tot een hele bijzondere smakencombinatie zijn gekomen. Hoe hij er precies uit komt te zien blijft een verassing!

Zoals je kan lezen zijn we al weer een stuk verder met de voorbereidingen. Ik ben momenteel druk bezig met een leuk en origineel gastenboek. Ook ben ik hard aan het nadenken over accesoires bij mijn jurk, bloemen, kapsel, make-up (ofcourse!) en een huwelijksreis. Ik hou jullie op de hoogte!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s