beauty·make-up

Lancôme Grandiôse Mascara

DSC_0080

Mascara is voor mij altijd een moeilijk make-up product. Ik heb altijd snel last van spinnenpootjes en ‘stempels’ op mijn oogleden. Ik heb inmiddels twee verpakkingen van de Clinique Chubby Lash mascara opgemaakt, maar merkte bij de laatste dat het toch niet de perfecte mascara is.

Aangezien de ICI-Paris XL weer de fantastische aanbieding van 40% korting had, besloot ik eens een nieuwe uit te proberen. Het is de Lancôme Grandiôse mascara geworden en ik ben er zeer over te spreken.

DSC_0081

De meeste high end mascara’s zitten in een doosje, wat ik overigens niet heel belangrijk vind. De huls van de mascara is van glanzend zwart kunststof. In de dop loopt het met een ombre effect naar doorzichtig kunststof met daarin het Lancôme roosje. Prachtig!

Dit zegt Lancôme zelf over de mascara
  • Verlengt de wimpers
  • Krult de wimpers
  • Spreidt de haartjes
  • Geeft Volume
  • Het zwanenhalsstaafje maakt het aanbrengen van de mascara makkelijker

Vooral de eerste vier punten zijn wat ik zoek in een mascara. Klinkt als de perfecte mascara.

DSC_0085

Hierboven zie je het aparte mascara borsteltje. Deze mascara borstel is speciaal ontwikkeld om de mascara makkelijker aan te brengen. Ik ben bijvoorbeeld rechts, dus rechts mascara aanbrengen gaat een stuk makkelijker dan bij mijn linker oog. Ik draai altijd mijn hele pols, om op deze manier geen mascara op mijn neus te knoeien. Dat hoeft nu dus niet meer. Je kan zonder te knoeien de mascara aanbrengen.

Mijn oordeel

Hierboven zie je links mijn oog zonder mascara, en rechts met. Na een ongelukje met de wimper kruller zie je dat mijn wimper haartjes in mijn buitenste ooghoek korter zijn. De mascara krult deze korte haartjes alsnog goed, waardoor er geen groot, zichtbaar gat ontstaat.

DSC_0078

Hierboven nog een close up van beide ogen. Ik vind het een prachtig effect.

Doet deze mascara alles wat Lancôme belooft?

  • Verlengt de wimpers: Ja dat doet de mascara zeker.
  • Krult de wimpers: Ook aan krul geen gebrek. Zelf de afgebroken haartjes zijn prachtig gekruld.
  • Spreidt de haartjes: Geen spinnen pootjes effect. Joepie!
  • Geeft Volume: Ook aan volume geen gebrek.
  • Het zwanenhalsstaafje maakt het aanbrengen van de mascara makkelijker: Helemaal waar. Alhoewel ik nog altijd mijn hele pols draai bij het aanbrengen.

Het enige wat nog wel gebeurt is dat ik na een tijdje ‘stempels’ op mijn oogleden krijg. Maar dit doet werkelijk elke mascara bij mij. Aangezien deze mascara niet waterproof is, kan ik de ‘stempels’ makkelijk weer weg vegen.

Ik ben echt enthousiast over deze mascara. Enthousiast is zelfs een understatement. Dit is de beste mascara die ik ooit heb gebruikt! De prijs van de mascara is: €33,95, maar momenteel zijn alle mascara’s in de aanbieding bij de ICI-paris XL. Je krijgt maarliefst 40% korting, waardoor de mascara ‘slechts’ €23,92 kost. Deze actie loopt tot 23 April, dus twijfel niet te lang!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s