Geen categorie

Mijn goede voornemens voor 2017

Hallo lieve volgers. Allereerst wil ik jullie een ontzettend leuk, liefdevol en mooi nieuw jaar wensen.

Daarnaast wil ik me verontschuldigen voor de stilte op mijn website. Mijn laptop doet het al een tijdje niet meer, en daarom kan ik niks nieuws uploaden. Met het sparen voor de bruiloft is een nieuwe laptop natuurlijk niet de grootste prioriteit. Daarom heb ik besloten om jullie vandaag te vertellen over mijn goeie voornemens, dit dan helaas zonder foto’s.

Iedereen heeft ze wel; goeie voornemens. Als ik deze week bijvoorbeeld om me heen kijk in de sportschool zie ik allemaal nieuwe gezichten. Mensen proberen weer gezonder te eten en af te vallen. New year new me… Vandaag ga ik jullie meenemen in wat mijn voornemens zijn voor 2017.

Meer aandacht besteden aan mijn familie en vrienden

Mijn familie en vrienden… Ze zijn stuk voor stuk fantastisch en ik? Ik verwaarloos ze stuk voor stuk. Ik ben een dromer, vaak mentaal afwezig. Hierdoor merk ik dat ik soms niet genoeg aandacht aan deze lieve, mooie en leuke mensen besteed. Daarom neem ik mezelf dit jaar voor, om er meer voor ze te zijn. Ik ga er geen cijfers en tijden aanhangen, want dat ga ik niet na komen. Wel ga ik proberen om meer contact te houden. Ook al is het via de telefoon.

Meer bloggen

Vooral in de laatste maanden is het minder gegaan met het bloggen. Eerst omdat ik slecht in mijn vel zat en steeds wisselde van baan, daarna omdat mijn laptop het niet meer doet. Toch wil ik deze leuke hobby graag weer oppakken.

Werken aan mijn gezondheid

Hier is hij dan; het grootste cliché in het land der goede voornemens. Maar ja, ook ik ga er aan geloven. Qua sporten zit ik eigenlijk al ruim een half jaar goed. Ik heb een leuke sportschool gevonden en ga daar drie keer per week naar toe. Qua voeding en gewicht kan het wel wat beter. Zoals de meesten wel weten ben ik veel afgevallen door een zwaar en verschrikkelijk ongezond shake dieet. Hierna ben ik wel weer wat aangekomen, maar nu al een aantal maanden stabiel. Deze balans in eten en sporten wil ik graag volhouden in het nieuwe jaar.

Dit zijn mijn drie belangrijkste goede voornemens. Ik ga mezelf er gedurende het jaar meerdere malen aan herinneren en probeer niet te verslappen. Hebben jullie ook goeie voornemens? Zo ja, welke?

3 gedachten over “Mijn goede voornemens voor 2017

  1. Hoi!

    De beste wensen! Een heel fijn jaar gewenst. 🍀🍀

    Fijn om wat van je te lezen. Wat balen van je laptop zeg. Hopelijk vind je snel een nieuwe. Het schrijven is zijn lekkere uitlaatklep! (Althans, vind ik!)

    Groetjes, Jeanine

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s