Interieur

Mijn favoriete geurkaarsen

Welke beautyliefhebber houdt er niet van? Geurkaarsen zijn voor mij echt behoorlijk belangrijk. Ik vind dat het echt een sfeer kan maken en dat je het op iedere plek waar je bent kan laten ruiken naar thuis.

Er zijn een aantal merken waar ik mijn geurkaarsen van koop. Sommigen goedkoop en sommigen wat duurder. Voor ieder wat wils kan je dus wel zeggen!

Yankee Candle

Het merk dat momenteel bij mij op nummer één staat. Ze hebben een hele uitgebreide collectie en echt voor ieder wat wils. Je hebt ze ook nog eens in alle soorten en maten, dus voor iedere portemonnee zit er wel wat geschikts tussen. Van Yankee candle gebruik ik meestal de votives en de tarts (voor in het was brandertje). Ik maak altijd onderscheidt in zomer en winter geuren. Mijn favoriete zomer geuren zijn: Cranberry pear, beach holiday, pink sands, aloe water, turquoise sky en serengete sunset. Voor de winter zijn mijn favorietes: Moroccan argan oil, fireside treats, fluffy towels en icicles.

DSC_0491.JPG

Rituals geurkaarsen

Iedereen weet dat Rituals ook heerlijke geurkaarsen maakt. Toch koop ik ze niet zo heel vaak. De reguliere lijn zijn qua geuren niet echt mijn smaak (alleen die van de oranje lijn vind ik lekker). Wel vind ik bijna altijd de limited editions van de winter erg lekker. Vorig jaar kocht ik deze (sterker nog, ik schreef er mijn allereerste post over) en dit jaar staat hij weer op mijn verlanglijstje.

DSC_0853

Primark geurkaarsen

Je zal het niet geloven, maar ook de Primark heeft lekkere en betaalbare geurkaarsen. Je kan natuurlijk niet exact dezelfde kwaliteit verwachten als met de duurdere geurkaarsen, maar sommige geuren zijn zeker lekker. De grootste fan ben ik van de kleine potjes met deksel. Daar zitten echt ontzettend fijne geurtjes bij. Ik vind ze vooral geschikt voor op het toilet of op de slaapkamer, omdat de meesten niet sterk genoeg ruiken om de hele woonkamer te voorzien van een lekkere geur.

Woodwick

Woodwick is een merk waar ik veel van zag maar nog nooit had geprobeerd. Afgelopen week kocht ik er een lekkere kaars van en ik ben verkocht. Behalve dat ze hele lekkere geuren hebben is er nog iets speciaals aan deze kaarsen. Ze hebben namelijk een houten lont die knettert als je hem brand. Net alsof je bij een (mini) haardvuur zit.

DSC_0493.JPG

Dit waren ze voor nu. Heb jij nog favoriete geurkaarsen die absoluut in dit rijtje thuis horen? Dan hoor ik het graag!

 

6 gedachten over “Mijn favoriete geurkaarsen

  1. Bij mij in huis brand vaak de scentchips brander voor een geurtje. De scanchips breek ik wel vaak in stukjes. dat geeft genoeg geur, zo kan je goed geurtjes mixen.

    Die Fluffy Towels klinkt wel erg knus…Wie weet moet ik die even testen. 😉

    Fijn weekend!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s