Geen categorie

Beugel update

Het is al weer bijna een half jaar geleden sinds ik voor het laatst over mijn beugel schreef en er is sindsdien een hoop veranderd. Hier lees je het hele verhaal over waarom ik een beugel heb genomen en mijn progressie in het eerste half jaar.

Sinds die tijd is er weer een hele hoop veranderd. Tijdens mijn 1 na laatste afspraak zijn mijn tanden (onder en boven) bijgevijld om ze mooi recht te maken. Zo wordt het eindresultaat nog mooier. Ook is de stand van de elastiekjes verplaatst. In plaats van op mijn voorste kiezen, zitten ze nu op mijn hoektanden. Tijdens diezelfde afspraak kreeg ik ook hele dikke elastieken om van mijn overbeet af te komen.

Tijdens mijn laatste afspraak ben ik overgestapt naar dunnere elastiekjes omdat mijn overbeet eindelijk verholpen is. Ook is tijdens die laatste afspraak een powerchain geplaatst aan de onderkant. Om de laatste kleine spleetjes snel dicht te krijgen.

DSC_0178

DSC_0201

DSC_0489.JPGHierboven zie je nog een keer de voor foto van mijn tanden. In het midden zie je de foto van mijn laatste update (mei). En daaronder hou het er nu uit ziet.

Ik sta echt versteld van het resultaat. Het is al zo ontzettend mooi. Het verbaasde me dan ook niets dat me werd verteld dat we in de afrondende fase zitten. En dat al na een klein jaar! Ik kan in elk geval niet wachten tot het er allemaal uit mag. Als het zo ver is zal ik er zeker een nieuwe blogpost aan weiden!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s