Geen categorie

PS… Makeup Remover Cloth

Tijdens een bezoek aan Primark kwam ik dit artikel tegen, en het leek me echt super gemakkelijk. De Makeup remover cloth is namelijk een doekje die je makeup er af kan halen met alleen maar water. Ooit heb ik eens iets soortgelijks gehad van het merk Optidee. Die is mij toen heel erg goed bevallen. Ik was dus meer dan nieuwsgierig of dit hetzelfde zou werken.

DSC_0480.JPG

Zoals je op de foto ziet was het doekje maar €2. Dat maakte het voor mij zeker de moeite waard om het eens uit te testen. Het enige wat je hoeft te doen is het doekje nat maken onder de kraan.

DSC_0481.JPG

Hierboven zie je het doekje uitgepakt en wel. Het is gemaakt van een hele zachte soort fleece stof en hij is lekker groot. Zo heb je genoeg ‘ruimte’ om je hele gezicht er mee schoon te maken.

Ik maak het doekje dus nat onder de kraan. Dit gaat eerst even lastig omdat de stof niet heel goed water op wil nemen. Op de verpakking staat verder geen uitleg over het verdere gebruik, dus ik doe maar gewoon dat ik denk dat moet. Ik begin met zachte ronddraaiende bewegingen maken over mijn hele gezicht, zodat mijn foundation er af komt. Daarna ga ik verder met mijn ogen. Omdat de stof zo zacht is, irriteert dit gelukkig helemaal niet. Als er helemaal geen zwart meer vanaf komt spoel ik hem uit onder de kraan. Met alleen water krijg je de vlekken er trouwens niet uit. Een beetje zeep er bij helpt wel. Ik denk wel dat je hem af en toe eens in de wasmachine moet gooien, en ik weet niet of het doekje dan nog net zo functioneel blijft.

DSC_0485.JPG

Zo ziet het doekje er uit na gebruik. Links en rechts zie je duidelijk vlekken van mijn oog makeup. In het midden zie je ook mijn foundation zitten.

Op het allerlaatst wil ik natuurlijk weten of hij al mijn makeup dan ook echt verwijders heeft en ga nog eens met een remover doekje over mijn gezicht en ogen. Het doekje blijft wit! Alleen van mijn ogen komt nog een minuscuul klein beetje mascara.

Al met al is dit dus een hartstikke fijn doekje om op een hele makkelijke manier je makeup te verwijderen aan het einde van de dag!

 

 

 

5 gedachten over “PS… Makeup Remover Cloth

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s