Interieur

Mini home make-over

Al sinds we in dit huis wonen hebben we dit truttige bloemetjesbehang op de muur in de eethoek, maar ik was er eigenlijk al een tijdje zat van. Mijn smaak is in de loop der jaren zo veranderd en daarbij de inrichting ook. Op de foto hier onder zie je hoe het er uitzag toen we bijna 4 jaar terug het appartement betrokken.

huis

Inmiddels had ik de eethoek al vervangen door een kleinere variant omdat ik deze toch wel erg groot vond in dit hoekje. Ik kocht zes leuke oude stoeltjes van marktplaats en knapte ze op zoals je op de foto’s hier onder kan zien.

Daarbij kocht ik tweedehands een standaard witte eettafel die ik nog heb voorzien van een likje verf. Ook kocht ik een witte lamp die ik van buiten mat zwart heb gespoten en van binnen koperkleurig (hier heb ik helaas geen foto’s meer van).

img_56331

Toch kon ik me steeds maar niet bedenken wat ik dan wel op de muur wou hebben. Sowieso wilde ik geen behang meer met print, dus het moest effen worden. Maar wat voor kleur dan? Wit was zo saai. Van bruintinten was ik zo zat en echt een kleur werd ook lastig in verband met de vel gekleurde stoeltjes in de woonkamer. Toen kreeg ik opeens de briljante ingeving: Waarom niet zwart? Eerst was mijn vriend nog een beetje huiverig maar ik heb hem toch weten over te halen en het eindresultaat is prachtig (al zeg ik het zelf).

 

img_56391

Ik wil alleen de kabel van de lamp nog even netjes weggewerkt en dat witte touw graag omwinden met zwarte washi tape. De oude school kaart van Zuid-Amerika kocht ik in een tweedehandswinkel in Assen genaamd de Verkoopfabriek (zeker de moeite waard om eens rond te kijken als je in de buurt bent).

Wat vinden jullie van de mini makeover? Ik ben in elk geval heel tevreden met het eindresultaat.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s