Look of the day

Look of the day: Purple Autumn

Tijdens het opmaken voor een etentje besloot ik weer eens wat te experimenteren met oogschaduw in plaats van mijn standaard look aan te brengen. Het eindresultaat vond ik zo mooi dat ik hem weer aan jullie wilde laten zien in een Look of the day!

Bij deze look liet ik me weer inspireren door het weer. Het was een paar dagen regenachtig geweest en ik wilde iets maken wat goed past bij de naderende herfst, maar met een touch of colour. Vandaar de naam: Purple Autumn.

Gezicht

Mac Studio Fix fluid foundation in NC20: Van deze foundation gebruik ik één pompje om mijn gezicht mooi egaal te maken. Ik breng hem aan met mijn Real Techniques spons.

Miss Sporty Perfect Stay Concealer: Deze breng ik aan onder mijn ogen, tussen mijn wenbrauwen, op mijn neusbrug en in het midden van mijn kin en blend dit met mijn spons.

Essence All About Matte Fixing Loose Powder: Ik gbruik deze eerst met het sponsje om mijn concealer mooi te ‘setten’ en nadat ik mijn wenkbrauwen heb gedaan poeder ik mijn hele gezicht af met een kwast.

Leco For Fusion Beauty Bronzer: Deze breng ik met een schuin afgesneden kwast aan onder mijn jukbeenderen, langs mijn haarlijn en langs mijn kaaklijn.

L’oréal Le Blush in Rosewood: Deze breng ik aan op de appels van mijn wangen en blend ik uit richting mijn oor.

Sleek Solstice Highlighter: Uit dit palletje meng ik de onderste twee kleuren om boven mijn blush aan te brengen.

DSC_0420

Wenkbrauwen

Catrice Eyebrow Set: Dit setje heb ik weer helemaal herondekt als het aankomt op mijn wenkbrauwen. Ik gebruik de lichtste kleur voor de voorkant en ga vanaf het staartje van de wenkbrauw voor de donkere kleur.

DSC_0422

Ogen:

Zoeva Cocoa Blend & H&M High Impact Eye Color in Russet Rose: Ik begin met de kleur Bitter Start. Deze breng ik aan vanaf de wimperrand tot aan de wenbrauw. Daarna blend ik Substitute For Love in de arcadeboog. Om de arcadeboog nog iets donkerder te maken gebruik ik Fresly Toasted. Op de buitenste helft van mijn ooglid breng ik de donkerpaarse kleur Delicate Acidity aan en op de binnenste helft Russet Rose van H&M. Om de buitenste ‘V’ nog wat donkerder te maken pak ik Beans Are White. De binnenste ooghoek en het wenkbrauwbot highlight ik met Sweeter End.

L’oréal Superliner Perfect Slim: Met deze eyeliner maak ik een mooie wing.

Clinique Chubby Lash Fattening Mascara: De look is natuurlijk niet af zonder een flinke dosis mascara. Hiervoor gebruik ik mijn favoriete mascara.

DSC_0418

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze look vinden. Ik was blij verrast door deze kleuren combinatie!

 

Een gedachte over “Look of the day: Purple Autumn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s