beauty·favorieten·make-up

Mijn favoriete blushes

Blush is een product dat ik nog niet zo heel erg lang geleden heb toegevoegd aan mijn make-up routine. Dit heeft er vooral mee te maken dat ik van mezelf nogal rooie wangen heb en het niet echt nodig vond. De laatste tijd breng ik steeds vaker blush aan en heb ik een paar verzameld waar ik helemaal gek op ben. Mijn vier favorieten laat ik je vandaag zien. BONUS: ze zijn allemaal super betaalbaar! Zoals je op de foto hieronder ziet zijn de blushes allemaal heel verschillend en dat heb ik niet eens bewust zo gekozen. Ik vind het gewoon fijn om voor elke look een bijpassende blush te hebben.

DSC_0424.JPG

Wycon Cosmetics Blush Ring in 03 Terra Cotta

Over deze mooie blush schreef ik afgelopen maand een uitgebreide review. Ik kocht hem op Sicilie en ben er sindsdien helemaal gek op. Ik kocht hem bij de gelijknamige winkel Wycon voor om en nabij de €10.

DSC_0426.JPG

Op de foto hieronder zie je dat ik de blush draag. Het is een hele subtiele (zoals de naam al verraadt) terracotta kleur en hij heeft een prachtige glans. Wel draag ik er een bronzer onder en een highlighter boven.

DSC_0401

Milani Baked Blush in 05 Luminoso

Luminoso liet ik een hele tijd geleden zien in een shoplog. Sinds die tijd heb ik hem aardig vaak gebruikt. In tegenstelling tot de Wycon blush heeft deze een hele warme perzikkleur en wederom een mooie glans. Hij kostte €10,99.

DSC_0425.JPG

Op de foto hieronder zie je Luminoso op mijn wangen. Ik draag er wederom een bronzer onder, maar geen highlighter over. De blush geeft me een hele subtiele, gezonde glans.

DSC_0330

Sleek Blush in 923 Pomegranate

Pomegranate wordt eigenlijk vooral gebruikt door vrouwen met een donkere huid. Omdat het zo’n donkere en sterke kleur is moet ik ook oppassen dat ik het zo subtiel mogelijk aanbreng. De kleur komt heel erg overeen met de natuurlijke kleur van mijn wangen, dat is wat hem zo mooi maakt op mijn huid. Deze blush is met slecht €6,49 de goedkoopste in het rijtje.

DSC_0427.JPG

Op de foto hieronder draag ik Pomegranate wederom met een bronzer en een klein beetje highlighter. De kleur laat mijn wangen heel fris lijken.

DSC_0410

L’oréal Parish Le Blush in 145 Rosewood

Deze blush schaftte ik een tijdje geleden aan met een aanbieding van L’oréal. Normaal gesproken kost hij €12,95. Ook deze blush heeft een hele subtiele glans. Ik ben er achter gekomen dat ik dat toch mooier vind dan matte blushes.

DSC_0428.JPG

Op de foto hier beneden zie je de blush aangebracht op mijn wang. Rosewood is een hele subtiele kleur die bij heel veel verschillende soorten looks past.

DSC_0413

Dit zijn ze. Mijn 4 favoriete blushes. Wat vind jij van de kleuren en wat zijn jou favorieten?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s