beauty

Mijn favoriete kwasten voor het gezicht

 

DSC_0401

Al weer een tijdje geleden liet ik jullie mijn favoriete kwasten zien voor oog make-up, vandaag laat ik jullie mijn favoriete gezichtskwasten zien. Kwasten die ik echt (bijna) iedere dag gebruik.

DSC_0399.JPG

Op de foto hierboven zie je mijn favoriete kwasten op een rijtje. Verschillende merken, erg uiteenlopend qua prijs.

DSC_0404.JPG

Real Techniques Blush Brush:

Allereerst wil ik jullie wat vertellen over deze Blush Brush van Real Techniques. Deze kocht ik vorig jaar in Londen en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Het is een vrij grote en hele zachte kwast. Hierdoor kan je de blush heel mooi subtiel aanbrengen maar je kan het ook prima in laagjes sterker aanzetten voor een mooie partylook. Ik heb me laten vertellen dat deze kwast ook ideaal is voor het aanbrengen van gezichtspoeder, maar ik gebruik hem alleen voor blush.

DSC_0406.JPG

Morphe B1 Jumbo Powder Brush:

Deze kwast bestelde ik een tijd terug bij Beautybay toen ik op zoek was naar een grote poederkwast. Hij is van het merk Morphe. Morphe is een heel mooi en betaalbaar merk, met onder andere fantastische kwasten en hele goeie oogschaduw paletten. Deze kwast is lekker groot en daarom heel makkelijk om je gezicht snel af te poederen. Ik ben er heel blij mee.

DSC_0402.JPG

Real Techniques Miracle Complexion Sponge:

Ik vind het super handig om mijn foundation met een sponsje aan te brengen. Ik ben vooral verzot op deze van Real Techniques. Je kan hem vergelijken met de Beauty Blender maar deze is een stuk betaalbaarder. En geloof me, hij doet zijn werk echt even goed. Ik breng de foundation met een deppende beweging aan waardoor hij heel mooi samensmelt met de huid. Tip: Maak hem eerst goed nat en wring hem weer uit voor je hem gebruikt.Dit is de tweede die ik heb gekocht, en als deze kapot is koop ik hem ook zeker opnieuw.

DSC_0405.JPG

Zoeva 102 Silk Finsish:

Sommige foundations laten zicht niet zo gemakkelijk aanbrengen met een spons. Mijn Mac foundation breng echt mooier aan wanneer ik deze buffer kwast van Zoeva gebruik. Hiermee kan je de foundation in stippelende bewegingen aanbrengen voor een mooie egale finish.

DSC_0409.JPG

Real Techniques Setting Brush:

Deze kwast is officieel voor het ‘setten’ van bijvoorbeeld je concealer, maar ik gebruik hem het liefst om highlighter mee aan te brengen. Zelfs de minst sterke highlighters kan je behoorlijk mooi aanzetten met dit kwastje. Omdat hij zo klein is kan je heel precies werken. De haren zijn zacht maar staan redelijk dicht op elkaar.

DSC_0407.JPG

DA Bronzing kwast:

Dit kwastje kocht ik ooit een keer bij de DA drogist. Hij is niet specifiek van een merk en ik weet ook niet meer precies waar hij officieel voor bedoeld is. Ik gebruik hem in elk geval om mee te bronzen. Onder mijn jukbeenderen, rond mijn voorhoofd en kaaklijn. Hij blend alles heel mooi uit.

Hierbij zijn we al weer aan het einde gekomen van mijn lijstje met met favoriete gezichtskwasten. Wat is jullie absolute holy grail? Laat het me weten!

 

 

 

Een gedachte over “Mijn favoriete kwasten voor het gezicht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s