beauty·Geen categorie·make-up

Wycon Cosmetics Blush Ring

DSC_0404.JPG

Ik wil jullie weer iets laten zien wat ik op vakantie kocht. Sorry, ik hou gewoon echt van Italiaanse merken! Dit keer laat ik jullie een blush en een eyeliner zien van het Italiaanse merk Wycon Cosmetics. Voor mij een totaal onbekend merk. Qua winkel leek het hetzelfde concept te hebben als Kiko Milano maar dan nog wat goedkoper. Ik kan helaas geen informatie (die niet in het italiaans is) vinden die aantoont of het wel of geen zusterbedrijf van Kiko is.

Ik kocht samen met deze blush ook een eyeliner, maar ben hier minder over te spreken. Hij vervaagt heel snel op je ogen. Zelfs wanneer je hem over een oogschaduwbasis draagt. Jammer!

Wycon Cosmetics Blush Ring

DSC_0402.JPG

Ik koos voor de kleur 03 Terra Cotta. Een warme kleur met een oranje ondertoon. De blush kostte rond de €10. De precieze prijs kan ik me niet meer herinneren en het bonnetje heb ik helaas niet meer. Maar hij was zeker erg betaalbaar. De verpakking van de blush is van stevig kunststof en voelt niet goedkoop aan. Aan de binnenkant zit een spiegeltje. Altijd handig!

DSC_0406.JPG

De swatch is mooi. De poeder voelt zachtals boter en is super gepigmenteerd. Laat zich erg mooi opbouwen tot de warme kleur die je hierboven ziet.

Op de foto’s hier boven draag ik de blush. Ik draag hem met een beetje bronzer en highlighter en heb hem heel subtiel aangebracht. Ik vind hem echt prachtig en doe hem heel vaak op! Het enige wat ik jammer vind, is dat ik niet meer producten van dit merk heb meegenomen. Het is super betaalbaar en de kwaliteit van deze blush doet niet onder aan de duurdere merken.

2 gedachten over “Wycon Cosmetics Blush Ring

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s