Afvallen·Geen categorie

Dieet update: Life after Cambridge

Het is al een tijdje geleden dat ik een dieet update heb gedaan. Nu kan ik me voorstellen dat sommigen van jullie je afvragen hoe het nu met me gaat. Ik ben natuurlijk op vakantie geweest en eet ondertussen alweer volledig ‘normaal’. Voor degene die het heeft gemist klik dan hierhier en hier voor de vorige artikelen over het dieet.

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: het is zwaar! Ik heb niet zo zeer moeite om van lekkere dingen af te blijven maar merk wel dat ik weer heel makkelijk te veel eet. Toen ik terugkwam van vakantie stond de weegschaal op 81KG (oeps!). Nu schommel ik mooi tussen de 79 en 80. Wel iets zwaarder, maar wel al ruim een maand stabiel. Ik zou heel graag richting de 70 KG willen, maar focus me nu vooral op gewichtsbehoud. Verder afvallen lukt even niet en is voor nu ook niet perse nodig.

Ik sport nu ruim een maand drie keer in de week op eensportschool. Daarvan doe ik per sessie een half uur cardio en 30 tot 45 minuten krachttraining. Dit bevalt me tot nu toe heel goed. Ik ga samen met Rob heen en zo houden we elkaar gemotiveerd.

Het eten gaat zoals ik zei niet helemaal zoals het zou moeten gaan. Ik probeer me bewust te zijn van wat ik eet, maar oude gewoontes zijn moeilijk af te leren. Wat ik wel erg leuk vind is dat ik alle vooroordelen omtrent dit dieet niet heb waargemaakt. Ik ben niet binnen twee maanden al die kilo’s + extra weer aangekomen, en dat maakt me toch tevreden over de beslissing die ik heb genomen toen ik met dit dieet begon.

Zou ik het nu iemand anders aanraden? Daarop is het antwoord simpel: nee. Niet omdat ik niet blij ben dat ik er de kilo’s mee ben kwijtgeraakt, maar wel omdat het een ontzettend zwaar en antisociaal dieet is. Daarbij is het ook ontzettend belastend voor je darmen en maag. Mijn stoelgang werd pas weer normaal toen ik met alle producten ben getopt en weer ‘normaal’ ben gaan eten.

Ik hou jullie up to date!

Een gedachte over “Dieet update: Life after Cambridge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s