beauty

Kiko Milano Velvet Passion Matte Lipstick

Op vakantie op Sicilie bezocht ik voor het allereerst een winkel van Kiko Milano. Dat was ook niet zo heel moeilijk, want je zag hun winkels op elke straathoek. Natuurlijk had ik al veel over het merk gehoord en al een paar keer de website bezocht, maar van iets kopen kwam het steeds niet. Nu besloot ik, samen met nog een ander product, deze prachtige kleur lipstick eens uit te proberen.

Kiko Milano Velvet Passion Matte Lipstick

DSC_0387.JPG

Ik kocht de lipstick voor €8,90. Op de Nederlandse website bestel je hem voor €2 meer en betaal je dus €10,90. Je hebt de lipstick in een tal van mooie kleuren. Ik besloot kleur 316 Vintage Rose te bestellen.

Kiko Milano belooft dit over de lipstick:

De crèmige en supersmeuïge textuur geeft de lippen een intens mat effect. De lippenstift voelt heerlijk aan, waardoor hij prettig aan te brengen is en daarna een comfortabel gevoel geeft. Het product wordt superglad opgebracht, met een onmiddellijke kleurafgifte. De lippenstift blijft lang zitten. Velvet Passion Matte Lipstick zit in een prachtige moderne huls van mat aluminium met het KK-logo bovenop. De magneetsluiting houdt de lippenstift in optimale staat. De speciale vierkante punt zorgt voor een makkelijk en nauwkeurig gebruik.Velvet Passion Matte Lipstick heeft twintig kleuren en is daardoor geschikt voor alle teints, voor lippen die altijd perfect opgemaakt zijn. De kleuren van Velvet Passion Matte Lipstick kunnen worden gecombineerd met die van het potlood Ever Lasting Colour Precision Lip Liner

Klinkt goed!

DSC_0388.JPG

De huls is echt prachtig. Koperkleurig met een grijze dop. Hij is gemaakt van een soort van metaal en de dop klikt vast door middel van een magneetje. Heel chique!

DSC_0393.JPG

Op de foto hierboven zie je mooie de vormgeving van de lipstick. Hij is een beetje vierkant van vorm. Grappig, maar werkt het ook handig? In de lipstick staat in reliëf het logo van Kiko Milano gedrukt.

De geur van de lipstick is trouwens ook goed. Hij ruikt een beetje zoetig, wat ik erg prettig vind bij een lipstick. Gelukkig is de geur niet misselijkmakend sterk.

Mijn oordeel over Kiko Milano Velvet Passion Matte Lipstick

DSC_0394.JPG

Hierboven zie je de lipstick op mijn hand geswatched. Direct voel ik hoe romig hij van textuur is. Daar heeft Kiko dus geen woord over gelogen. Hij is ook vrijwel mat. En de kleur, DE KLEUR! Die is echt heel erg mooi. Precies wat voor mij.

DSC_0415.JPG

DSC_0416

Hierboven zie je foto’s van de lipstick op mijn lippen.Hij is echt zo prachtig mooi. Mat maar toch niet uitdrogend. Heel erg romig zelfs. Het enige waarin Kiko zijn woord niet nakomt is dat het design je helpt met het mooi aanbrengen. Ik vind het juist echt ontzettend onhandig om precies te werken met die vierkante punt.

Qua houdbaarheid is hij ook prima. Na het eten en drinken is een onderhoudsbeurt wel nodig, maar ze beloven ook niet dat hij muurvast op je lippen blijft zitten. Ik denk dat hij zo’n 4 á 5 uur wel volhoudt. Als met al, een fantastische lipstick. Zeker één om uit te breiden naar meer kleurtjes. Ik ben er blij mee!

 

Een gedachte over “Kiko Milano Velvet Passion Matte Lipstick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s