make-up

MAC Lipstick collectie

Sinds ik mijn allereerste lipstick van MAC kocht was ik er direct een beetje verliefd op. Sinds die tijd ben ik mijn collectie beetje bij beetje aan het uitbreiden. Met zijn enorme variatie aan kleuren en finishes vind ik MAC echt één van de beste merken als het aankomt op lipsticks. Of je nou een draagbare of opvallende kleur wil, voor iedereen zijn er wel een aantal geschikte kleuren in de collectie.

DSC_0446.JPG

Van links naar rechts: Pink Plaid – Faux – Please me – Twig -Flamingo – Ruby Woo – All Fired Up

Hierboven zie je een foto van de zeven kleuren die ik in mijn bezit heb. Grappig dat de eerste vier kleuren eigenlijk best op elkaar lijken op het eerste gezicht. Dat soort koele draagbare kleuren spreken mij altijd heel erg aan.

DSC_0436.JPG

Hierboven zie je een foto van alle kleuren op mijn arm geswatched. Hier zie je al een beetje dat de kleuren toch wel degelijk verschillend zijn. Ook kan je de finishes van de verschillende lipsticks al een beetje zien.

Pink Plaid

DSC_0438.JPG

Pink Plaid was de aller eerste MAC lipstick die ik kocht. Ik kocht hem bij een MAC store in Den Haag. Het is een hele koele roze kleur met een matte finish. Hij is voor een matte lipstick gelukkig niet heel droog. Ik moet eerlijk zeggen dat ik, nu ik een beetje verkleurd ben door de zon, de kleur niet zo mooi vind staan. Hij is gewoon het mooiste bij bleke huidjes vind ik persoonlijk.

Faux

DSC_0439.JPG

Faux is een koele oud roze kleur met een satin finish. Dit vind ik echt de prettigste textuur van alle MAC lipsticks die ik bezit. Romig, maar niet te glanzend. Ik vind Faux, in tegenstelling tot Pink Plaid, juist weer mooier in de zomer. Dit is de kleur die ik het meest gebruik momenteel.

Please Me

DSC_0440.JPG

Please Me kreeg ik voor mijn verjaardag van mijn schoonzus, en oh, wat is hij mooi! Het is een weer een koele roze kleur, maar deze is iets ‘veller’ dan Pink Plaid. Toch is ook deze wel heel draagbaar. Echt een leuke kleur voor de lente en zomer. Please Me heeft een matte finish. Gelukkig droogt deze wederom de lippen niet echt uit.

Twig

DSC_0441.JPG

Twig is echt één van mijn favorieten geworden. Ik heb hem nog niet zo geel lang, maar ben er al helemaal verzot op. Deze gaat erg vaak mee in mijn tas. Het is een roze kleur die neigt naar bruin. Doordat hij wat donkerder is vind ik hem toch een beetje ‘edgy’ en daar hou ik momenteel erg van! Deze lipstick heeft een satin finish, dus is heerlijk romig.

Flamingo

DSC_0442.JPG

Nog niet zo heel lang geleden schreef ik een hele review over Flamingo, die ik kreeg van mijn vriend. Flamingo is een lichtroze/koraalroze lipstick met een lustre finish. Hij is zo romig als een lippenbalsem en niet geheel dekkend. Dit soort kleuren vind ik echt heel erg leuk in de zomer.

Ruby Woo

DSC_0443.JPG

Ruby Woo is waarschijnlijk wel één van de meest populaire lipsticks van MAC, en dat is het met een reden. Moet je kijken wat een prachtige klassieke rode kleur het is. Wat ik wel een groot nadeel vind bij Ruby Woo is de finish. Hij is retro matte. Dit houdt in dat hij extra mat is, en daardoor echt heel droog. De eerste keer kreeg ik hem heel moeilijk aangebracht, maar na een aantal keer gebruiken gaat het iets makkelijker. Wel een mooi voordeel: Hij blijft echt de hele avond op je lippen zitten, behalve als je vette dingen eet.

All Fired Up

DSC_0444.JPG

En we zijn al weer aanbeland bij de zevende en laatste lipstick uit mijn MAC collectie. Ook over deze kleur heb ik eens een hele blogpost geschreven. All Fired Up heeft ook een retro matte finish maar is toch iets beter te smeren als Ruby Woo. Ik vind dit frambozen rode kleurtje zo super leuk!

 

Dat waren ze, mijn zeven MAC lipsticks. Zijn er kleuren bij die jij ook wel zou dragen? En welke mag eigenlijk absoluut niet ontbreken in dit rijtje?

 

3 gedachten over “MAC Lipstick collectie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s