Interieur

Interieurinspiratie

Mijn huis is heel belangrijk voor me. Het is niet alleen de plek waar ik woon, maar ook de plek waar ik tot rust kom. De veilige haven na een lange dag. Daarom hecht ik enorm veel waarde aan mijn interieur, en hoe alles er uit ziet. Vandaag wil ik jullie daarom graag de mooiste spulletjes in mijn huis laten zien, om jullie wellicht te inspireren.

DSC_0165

Ik begin direct met één van de mooiste dingen in mijn huis. Onze platenspeler en platenkast. Tja, de kast is niet heel bijzonder maar wel functioneel. De platenspeler vind ik zo’n leuke aanwinst. Niet allen voor het interieur, maar natuurlijk ook om de mooie platen die daaronder staan af te spelen. In de kast staat een mengelmoes aan verschillende muziekstijlen. Er zitten een aantal bij die Rob en ik zelf hebben gekocht en de rest is van mijn vader of moeder geweest.

DSC_0433

Ik ben gek op accessoires en wissel deze dan ook regelmatig af. Ik kan zomaar opeens besluiten dat ik allemaal andere kussentjes op de bank wil, of in plaats van veel dingen in rosé goud, toch overstap naar een andere kleur. Een (bijna) altijd terugkerend iets in mijn interieur, zijn toch wel bloemen. Ik ben zo blij dat het weer het seizoen is voor pioenen, één van mijn favoriete bloemsoorten.

DSC_0434

Op de foto hierboven zie je de wand met allemaal foto’s. Deze vind ik erg leuk. Foto’s van onze dierbaren zijn afgewisseld met mooie spreuken en het lijstje met de veren. Mijn beste vriendin hangt toevallig in het lijstje achter de lamp. Oepsie… SORRY LIEVERD! We hebben nog een aantal lijstjes staan die nog opgehangen moeten worden. Onder andere van mijn schoonfamilie. Die staan nu op een ander mooi plekje in de woonkamer. Dus niet getreurd lieve schoonfamilie.

DSC_0432

EN DAN NU, het moment waarop we allemaal hebben gewacht. Mijn grote trots als het op mijn interieur aankomt. Het blauwe stoeltje op de foto kocht ik twee jaar terug (samen met nog één precies dezelfde) over van mijn nicht die ze weg deed. Ze waren eerst een soort van mosgroen, maar ik wou graag een kleur die er uit sprong. Een echte eyecatcher in de woonkamer. Daarom besloten mijn vriend en ik om ze opnieuw te laten bekleden. Daar heb ik tot op de dag van vandaag nog geen spijt van, want wat vind ik ze nog steeds mooi!

Hebben jullie ook plekjes in jullie huis/kamer waar jullie enorm trots op zijn? Laat het me dan weten. Ik kan altijd wel wat nieuwe inspiratie gebruiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s