beauty

Mijn 4 favorieten van Lush

Lush is een heel populair merk dat handgemaakte cosmetica verkoopt. Wat mij in eerste instantie zo aantrok in Lush is dat ze dierproefvrij en vergatarisch zijn. Maar dit is niet het enige wat Lush zo populair maakt. Ze gebruiken zo min mogelijk verpakkingsmateriaal en alle verpakkingen die ze wel gebruiken zijn gerecycled of makkelijk recyclebaar. Ook bevatten Lush producten alleen conserveringsmiddelen als dit uiterst noodzakelijk is. Zo heb je te maken met hele pure producten, gemaakt van een hele hoop groenten, fruit en hele mooie oliën.

Wat ik echt jammer vind, is dat er hier in het noorden helemaal geen winkels zijn van Lush. Daarom bestel ik veel online, of ik koop wat als ik in een stad ben met een winkel van Lush.

DSC_0408.JPG

Nadat ik vorige jaar mijn eerste producten van Lush kocht, was ik eigenlijk meteen aan dit merk verknocht. Ik heb dan ook al aardig wat producten getest. Maar deze vier producten, dat zijn degenen die ik zeker opnieuw zou kopen als ze op zijn!

Breath of fresh air

DSC_0409.JPG

Breath of fresh air is een toner water. Ik gebruik deze altijd na het reinigen van mijn gezicht, en voor ik mijn crème aanbreng. Ik spray ongeveer drie pompjes op mijn gezicht en verspreid dit vervolgens met een wattenschijfje. Nadat mijn huid weer helemaal droog is, breng ik de rest van mijn producten aan.

Breath of fresh air is gemaakt met zeewater, aloë vera gel, allerlei soorten essentiële olien en zeewier. Het bevat dus zeer veel mineralen en is erg voedend voor je huid. Ik vind het echt een heerlijk product en een stap die niet meer weg te denken is in mijn routine.

Lush Lipscrub

DSC_0413.JPG

Ik heb toevallig op het moment de Santa’s lipscrub in gebruik, maar heb het over de Lush lipscrubs in het algemeen. De scrub zelf is gemaakt van suiker en allerlei oliën. De santa lipscrub smaakt trouwens naar cola (ja, je mag hem van je lippen likken na gebruik!). Deze scrub was limited edition met de kerst, maar ze hebben veel meer leuke smaken. Zo hebben ze bubblegum, mint en popcorn. Ik gebruik de scrub zeker 2 keer per week. Zo verwijder ik alle velletjes en brengen lipsticks ook weer een heel stuk mooier aan.

Honey I Washed My Hair

DSC_0416

Die naam alleen al! Honey I Washed My Hair is een shampoo bar. Dit houdt in dat het een shampoo in vaste vorm is. Je gebruikt hem door hem uit het bakje te halen en over je natte haar in te wrijven. Het schuim dat dan vrij komt masseer je vervolgens goed in, et voila, je haar is schoon! Bij dit product ben ik vooral gevallen voor de fantastische geur! Hij ruikt een beetje naar caramel, echt heerlijk. Met ingrediënten als; honing, sinaasappelolie en bergamotolie wordt je haar heerlijk zacht en schoon. Ik ben echt een beetje verliefd op deze shampoo. Hij is bijna op, en dan bestel ik direct een nieuwe.

Grease Lightning

DSC_0410.JPG

Alweer zo’n leuke naam! Deze gel is een ‘spot treatment’ tegen puistjes. Je smeert het ’s avonds op het puistje en de volgende ochtend is het puistje zo goed als weg. Echt geweldig! Ingredienten zoals tea tree olie, rozemarijn en toverhazelaar extract zorgen er voor dat deze gel antibacterieel is. Zo verdwijnen je puistjes heel snel. Echt geweldig spul!

 

Dat waren ze! Mijn 4 favoriete Lush producten. Hebben jullie nog aanraders? Producten die ik echt moet proberen? Let me know!

6 gedachten over “Mijn 4 favorieten van Lush

  1. Wat leuk om te lezen dat jij ook verslaafd bent aan Lush! Ik vind zelf silky underwear powder erg fijn in de zomer. Ideaal om zweterige geurtjes te voorkomen als het klam en warm weer is. Ruikt uiteraard overheerlijk! Al jaren gebruik ik de Big shampoo die fantastische volume geeft aan mijn haar. afgelopen week heb ik (in kroatië) Jersey Bounce shampoo gekocht van Lush. Schijnt beter te zijn voor mijn haar en geeft ook super veel volume maar ruikt lang niet zo lekker.

    Succes met je blogs! Ik blijf je volgen 🙂

    Gr Marjolein

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s