beauty·make-up

Sleek Solstice Highlighting Palette

DSC_0394.JPG

In mijn eeuwig durende zoektocht naar de mooiste make-up producten stuitte ik op dit prachtige palette van Sleek. Ik zag hem al bij meerdere bloggers en vloggers voorbij komen en besloot hem, na meerdere goeie reviews, ook aan te schaffen. Een highlighter gebruik je om bepaalde gedeelten van je gezicht op te lichten. Ik gebruik het zelf altijd boven de jukbeenderen, in de ooghoeken en een heel klein vleugje boven de wenkbrauw. Je kan ook een beetje aanbrengen op het puntje van de neus, de neusbrug, de cupidoboog en op het wenkbrauw bot. Het is maar net wat je zelf mooi vindt!

Sleek Solstice Highlighting Palette

Ik kocht het palette in een winkeltje in Groningen voor €13,95. Dit vind ik niet duur voor een palette met maar liefst vier kleuren om te highlighten.

DSC_0399

Het palette zit voorverpakt in een zwart doosje met op de achterkant een gebruikers handleiding en de ingrediënten. De gebruikershandleiding is heel handig voor meiden (en eventueel jongens) die net met make-up beginnen.

DSC_0396

Hier boven zie je de verpakking van het palette. Ik vind hem echt heel mooi en chique. Hij is gemaakt van goud plastic (ziet er mooier uit dan dat het voelt) en het merk is er in witte letters op gedrukt. Prachtig!

DSC_0397

Hier boven zie je de vier kleuren die in het palette zitten. Boven twee koele kleuren en beneden wat warmere kleuren. Ecliptic (links boven) kan je op je wenkbrauw bot aanbrengen, Hemisphere (rechts boven) zou mooi zijn voor de jukbeenderen, Subsolar (links onder) is geschikt voor de neusbrug en Equinox (rechts onder) is mooi voor de cupidoboog. Ecliptic is de enige van de vier highlighters die op crème basis is. De rest is allemaal in poeder vorm.

Mijn oordeel over Sleek Solstice Highlighting Palette

DSC_0398.JPG

Hier boven zie je de swatces van alle vier de kleuren. Van links naar rechts: Ecliptic, Hemisphere, Subsolar en Equinox. Op deze foto zie je mooi de verschillende ondertonen van de hinghlighters. Voor elk wat wils. Ik denk voel me persoonlijk het meest aangetrokken tot de twee kleuren rechts.

Ik ben echt blij verrast door dit palette. Voor een klein prijsje heb je echt hele mooie producten. Alle highlighters zijn goed gepigmenteerd en hebben een fantastische glans zonder dat er overdreven dikke glitters in zitten.

DSC_0400

Op de foto hierboven en hier onder heb ik Subsolar en Equinox gemengd en aangebracht op mijn jukbeenderen. Deze twee kleuren flatteren mijn huid het beste. Ik heb hem redelijk subtiel aangebracht, maar je kan ze ook heel mooi opbouwen naar de gewenste intensiteit. Ik gebruik trouwens het kwastje die je op de eerste foto in dit artikel ziet. Het kwastje uit het palette werkt overigens ook prima. Ik heb Hemisphere ook een keer gedragen op mijn jukbeenderen, maar vind deze kleur echt te koel voor mij. Wel vind ik die weer heel erg mooi om te gebruiken in een ooglook. Op de traanbuis, maar ook op het bewegende ooglid.

DSC_0401

Ik ben zeer tevreden!

 

Een gedachte over “Sleek Solstice Highlighting Palette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s