beauty

MAC Flamingo

Ik ben gek op MAC lipsticks in alle soorten en maten en ben mijn collectie dan ook flink aan het uitbreiden. Er is alleen één lipstick waarvan ik niet zo goed wist of ik hem nou wel of niet leuk vind. Nu ik een beetje een kleurtje krijg van de zon (en zonnebank), begin ik hem steeds meer te waarderen.

DSC_0382.JPG

Hier boven zie je een close-up van de kleur Flamingo. MAC werkt met verschillende formules bij hun lipsticks. Dit is een Lustre lipstick, wat inhoudt dat hij een lichte dekking geeft en heel romig van textuur is. De kleur zou ik beschrijven als koraal roze. Hij nijgt ook zeker meer naar roze dan naar oranje.

DSC_0383.JPG

Hier boven zie je de lipstick geswached op mijn hand. Je ziet hoe licht de dekking is. Bijna als een tinted lipbalm. Ook zie je goed de zachte glans.

Hierboven zie je een foto van mij (links) zonder en (rechts) met de lipstick op. Zie je hoe hij heel subtiel is maar toch mijn teint en gezicht wat opfrist? Dat vind ik altijd zo leuk aan een lipstick. Dit is er echt één die je dagelijks kan dragen naar allerlei soorten gelegenheden.

DSC_0371.JPG

Hier boven zie je een close-up van mijn lippen met de lipstick op. Nu valt ook gelijk het enige nadeel goed te zien: hij accentueert velletjes een beetje. Dus voor het aanbrengen van de lipstick moeten je lippen echt goed verzorgd zijn. Ik scrub ze dan altijd goed met een lip scrub, en breng vervolgens een laagje verzorgende lippen balsem aan. Als die eenmaal is ingetrokken breng ik pas de lipstick aan.

DSC_0374

Ik vind de lipstick echt heel erg leuk! Hebben jullie lipsticks van MAC? En wat zijn jullie favorieten?

7 gedachten over “MAC Flamingo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s