Geen categorie

Vos, we staan in de krant!

“Vos, we staan in de krant!” Is het eerste wat ik vanmorgen riep toen ik mijn Facebook pagina opende.

Een aantal weken geleden besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en te mailen met de Asser Courant, die regelmatig lokale bedrijfjes in het zonnetje zet. Ik vertelde in het mailtje over mijn passie voor het schrijven en up-to-date houden van mijn blog en alles wat daar bij komt kijken. Een paar dagen later kwam Robbert Willemsen (de oprichter van de krant) bij mij langs voor een leuk interview.

Een paar dagen later kwam er nog een fotograaf (Bert Jippes) langs, die een prachtige foto maakte voor bij het artikel.

Een beetje onwennig probeerde ik te poseren voor de camera, wat een stuk lastiger is dan ik dacht. Ik geef toe, ik maak een hele hoop selfies voor de blog en Instagram, maar echt poseren (zonder dat je weet hoe je er uit ziet), is toch wel even andere koek. Maar uiteindelijk heeft hij toch dit prachtige plaatje van mij (en Vos) kunnen schieten.

MarjanSteenge 22016

Uit dit alles, kwam een super leuk artikel dat ik graag met jullie deel. Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ik!

 

 

 

2 gedachten over “Vos, we staan in de krant!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s