beauty·make-up

NYX Micro Brow Pencil

Nadat ik zag dat ik al weer voor de helft door mijn Brow Definer van Anastasie Beverly Hills heen was vond ik het tijd om eens te kijken of er nog wat meer soortgelijks te verkrijgen is voor een iets zachtere prijs. In de Douglas vond ik dit potlood, en besloot hem te gaan proberen.

DSC_0318.JPG

NYX Micro Brow Pencil

Het potloodje is te verkrijgen in zes kleuren en ik denk dat er voor iedereen wel wat bij kan zitten. Voor €14,95 kan je ze kopen, gewoon bij de Douglas. Dat is dus echt gewoon de helft goedkoper dan de Brow Definer. WIN!

DSC_0319.JPG

Het potlood heeft aan de ene kant een spooly en aan de andere kant zit het flinterdunne potloodje. Lijkt me heel handig werken. Je laat het potloodje naar buiten komen door te draaien. Dat vind ik ook altijd handig. Geen gedoe met puntenslijpers. Ik vind het trouwens wel erg prettig en hygiënisch dat de spooly ook een dopje heeft. Zo wordt die ook niet snel heel vies.

DSC_0322.JPG

Het is heel moeilijk om vast te leggen hoe dun het potloodje eigenlijk is. Je moet je voorstellen dat de hele huls ook een stuk dunner is dan een gebruikelijk wenkbrauwpotlood of kohl potlood. Op de foto hierboven zie jee een close up van het puntje.

DSC_0321.JPG

Ik heb op de rug van mijn hand een aantal streepjes getrokken. Zo kan je goed zien hoe zulke dunne lijntjes het potlood maakt.

Miijn oordeel

DSC_0323.JPG

Ik begon zoals altijd met het zetten van een lijntje onder mijn wenkbrauw en daarna boven mijn wenkbrauw. Vervolgens zette ik daartussen allemaal kleine streepjes. Op het laatst vervaagde ik het met de spooly op de achterkant en tekende het bij waar nodig.

Ik merk dat het potloodje een stuk minder zacht is dan mijn Brow Definer. Hierdoor was de huid rondom mijn wenkbrauwen wat rood. Ik moet zeggen dat ik dit in het begin ook wel had met de Brow Definer. Wellicht wordt hij nog zachter als je hem vaker hebt gebruikt. Wel kan je met het dunne puntje van de potlood een stuk preciezer werken dan met de Brow Definer’s grotere potlood. Ik ga er van uit dat deze meer vergelijkbaar is met de Brow Wiz van Anastasia Beverly Hills en deze heb ik nog nooit gebruikt. De kleur Taupe is voor mijn wenkbrauwen een hele goeie match. Ik vind dat het een erg natuurlijk en mooi effect geeft.

DSC_0324.JPG

Ik ben blij verrast door dit product en blijf hem zeker gebruiken. En wie weet vervangt hij de Brow Wiz straks helemaal!

 

2 gedachten over “NYX Micro Brow Pencil

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s