favorieten·make-up

Mijn favoriete kwasten voor oog make-up

DSC_0301

Ik gebruik dagelijks een hele hoop kwasten. Ik heb ze voor mijn gezicht, mijn wenkbrauwen en mijn ogen. Omdat ik ze echt bijna elke dag gebruik, vind ik het fijn om een paar te hebben waar ik steeds weer naar grijp en waarvan ik weet dat ze goed en fijn werken. Vandaag laat ik je zien welke ik gebruik voor mijn oogschaduws en wenkbrauwpoeder.

DSC_0298

Op de foto zie je al mijn favoriete kwasten op een rijtje. Het overgrote deel daar van is van Boozybrush, die ik een paar weken terug liet zien in een shoplog.

DSC_0306.JPG

Ik wil jullie graag eerst mijn blending kwasten laten zien. Deze gebruik ik allemaal om oogschaduw in de arcade boog aan te brengen en daarna te vervagen. Het zijn allemaal vrij zachte fluffy kwasten.

Van boven naar benden zijn dit:

Boozybrush Small Blending A13: Voor de iets donkerdere kleuren in mijn arcade boog gebruik ik vaak dit kleine kwastje. Hiermee kan je net even wat preciezer werken dan met de Morphe kwast.

Morphe M505: Deze kwast gebruik ik vaak om de eerste (lichtste) kleur meet aan te brengen en direct te vervagen in de arcade boog. Dit noemen ze ook wel de ‘transition color’. Deze kan best een beetje ‘slordig’ aangebracht worden. De tweede kleur in mijn arcade boog breng ik ook wel vaak met deze aan.

Boozybrush Tapered Blending A02: Met deze grote kwast vervaag ik vaak alle kleuren in de arcade boog en de buitenste ‘v’ voor een mooi effect met kleuren die goed in elkaar overlopen.

DSC_0311.JPG

Boozybrush Flat Definer A11: Dit kwastje vind ik echt ideaal om een strak randje oogschaduw mee te zetten langs je wimper rand. Hij is gemaakt van vrij stevige haartjes, waardoor je lekker precies kan werken.

DSC_0304.JPG

Boozybrush Pencil A04: Deze kwast is ideaal voor het wat preciezere werk. De haren zijn een stuk stijver en zitten veel dichter op elkaar dan bij de blending kwasten. Deze kwast vind ik ideaal voor het aanbrengen van oogschaduw onder je onderste wimper rand en in de buitenste ‘v’.

DSC_0307.JPG

Anastasia Beverly Hills Duo Brush #12:

Deze kwast gebruik ik nu al een tijdje voor het aanbrengen van wenkbrauw poeder. Het kleine schuin afgesneden kwasten werkt heel precies en met de spooly kan je alles mooi vervagen en uitborstelen.

DSC_0308.JPG

Real Techniques Shading Brush:

Deze kwast is echt heel erg fijn voor het aanbrengen van kleur op je bewegende ooglid. Ook is hij handig om oogpotlood te vervagen. Ik gebruik vaak de Jumbo Eye Pencil van NYX onder felle oogschaduw kleuren. Die kan je ook prachtig vervagen met dit handige kwastje.

DSC_0309.JPG

Zoeva Classic Line 316:

Dit kleine puntige kwastje gebruik ik eigenlijk altijd wanneer ik een gel eyeliner aanbreng. Ik vind dit model met een klein puntje, een stuk prettiger werken dan een schuin afgesneden kwastje.

Dit waren ze, mijn favoriete kwasten voor de ogen. Heb jij ook één van dezen al in je bezit? En welke kwast hoort hier volgens jou absoluut nog tussen?

 

3 gedachten over “Mijn favoriete kwasten voor oog make-up

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s