Geen categorie·shoplog

Shoplog Action

Toen ik afgelopen week naar de orthodontist moest, besloot ik direct even langs de Action te fietsen om te kijken of ze nog leuke spulletjes hebben. Ik kwam thuis met een tas vol leuke dingen, die ik je nu ga laten zien.

DSC_0288.JPG

Theedoeken en handdoeken heb je nooit genoeg. Daarbij vind ik de kleur zo leuk, ik moest ze hebben! De theedoek is €1,29 en de handdoek €1,39.

DSC_0290.JPG

Deze sokjes heb ik vorig jaar ontdekt bij de Action en ik ben er helemaal aan verknocht geraakt. Dit zijn namelijk de enige sokken die je niet ziet in sneakers, én niet afzakken. Do I need to say more? Helaas waren ze in het zwart en wit weer uitverkocht dus koos ik voor deze kleur. Er zitten twee paar in, mintgroen en lichtgrijs. Het pakketje kost €1,99.

DSC_0291

Vochtig toilet papier! Op deze variant zit een zuignapje aan de achterkant, waarmee je hem aan de muur kan plakken. Zo hoeft het dus niet meer op de grond te liggen. Handig en hygiënisch. Ze kosten €0,79 per stuk.

DSC_0293.JPG

Deze houten schijf en het vaasje vind ik zo leuk voor decoratie! Ik ben gek op rosé accenten in huis en ik heb een witte eetkamertafel. De houten schijf staat daar heel mooi op. De schijf kost €6,95 en de vaas €2,98.

DSC_0294.JPG

Tandpasta, iedereen heeft het nodig en die van mij is bijna op. Ik kocht deze van Oral B met een lekkere mint smaak. Heerlijk fris. Hij kostte me €1,59.

DSC_0295.JPG

Deze mascara was ik al een aantal keren tegen gekomen bij een aantal bloggers. Toen ik hem bij de Action zag liggen kon ik hem niet zomaar laten gaan. Het is een mascara met twee borsteltjes. Een kleine voor de onderste wimpers en een wat grotere voor de bovenste wimpers. Ik heb de kleine borstel alvast getest en moet zeggen dat hij erg fijn werkt! Hij kost slechts €4,98.

DSC_0296.JPG

Als laatste kocht ik deze flesjes met verschillende kleuren kleine sterretje er in. Super leuk voor bijvoorbeeld een nail-art of bij het fotograferen van producten. Dit pakje kost €0,79.

Hierbij ben ik alweer aan het einde gekomen van deze shoplog. Ik moet zeggen dat ik erg geslaagd ben.

 

3 gedachten over “Shoplog Action

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s