Geen categorie

Bestellen bij Victoria’s Secret

Nadat ik, tijdens mijn vakantie in Londen, wel twee uur in de Victoria’s Secret winkel heb doorgebracht, ben ik verkocht. Ik kocht daar twee BH’s waarmee ik nog elke dag ontzettend blij ben. Omdat ze de perfecte pasvorm hebben en daarnaast ook nog eens fantastisch lekker zitten. Met BH’s kopen heb ik altijd al problemen gehad. Pas sinds ik deze BH’s heb besef ik pas dat ik eigenlijk altijd een te kleine BH heb gedragen. Ik kan niet zeggen dat ik hele grote borsten heb, maar bij de H&M (en de meeste andere betaalbare winkels) kan ik meestal niet slagen helaas. BH

Op de foto hierboven zie je het model BH die ik in Londen kocht. Ik heb precies dezelfde ook nog in het beide gekocht, en ohhhhh… Wat zit hij lekker! Je sluit deze BH aan de voorkant waardoor hij een ‘racerback’ aan de achterkant heeft. Heel handig voor shirtjes met een soortgelijke achterkant. Helaas zie je de bandjes wel heel goed als je een gewoon T-shirt aan hebt.

Online bestellen:

Nadat ik een tijd terug met Rob ben wezen zwemmen, besefte ik ook dat ik helemaal geen bikini meer had die goed past. Meteen dacht ik aan Victoria’s secret, omdat ik zo tevreden ben over de BH’s. Helaas heeft Victroia’s geen winkels in Nederland en ook geen Europese webshop. Daarom moest ik het kopen op de originele webshop. Zelfs in Januari hadden ze al een keur aan soorten en kleuren gelukkig. Uiteindelijk bestelde ik drie bikini tops in maat 36DD (mijn Nederlandse maat is 85D of 80E).

Bij het bestellen op de website moet je rekening houden met invoerrechten en hoge verzendkosten. Helaas was er ook maar één bikini die goed paste, waardoor ik er twee terug heb moeten sturen. De andere bikini was ik zo blij mee dat ik er later nog één heb besteld, maar dan in een andere kleur. Toen ontdekte ik dat Victoria’s Secret vaak korting geeft op het verzenden, waardoor ik de verzenkosten er volledig af heb kunnen halen.

BIKINI

Op de foto hierboven zie je de bikini die ik bestelde. Ik bestelde later ook nog dezelfde top maar dan in dezelfde kleur roze als het broekje op de foto. Het model heet: the flirt bandeau. Je kan hem strapless dragen maar er zitten ook bandjes bij (wat ik wel heel prettig vind). De bikini top kost €32,96. Dat is natuurlijk niet heel goedkoop, maar ook niet heel duur. Ik zie trouwens op de website dat hij nu in de aanbieding is.

Bij de meeste Amerikaanse site moet je betalen met een creditcard of met Paypall. Bij Victoria’s Secret kan je ook met Ideal betalen, wat het bestellen bij deze website een stuk toegankelijker maakt.

Ik ben ontzettend blij dat ik dit merk ontdekt heb en blijf er zeker dingen kopen!

Je kan bestellen op deze website

 

11 gedachten over “Bestellen bij Victoria’s Secret

 1. Victoria’s Secret zit wel op Amsterdam Centraal, met een beperkte collectie. Mooie aankoop! Hopelijk wordt het nog beter verkrijgbaar.

  Like

 2. Super mooie aankoop! Ik vind de prijs echtwel meevallen, want volgens mij is de kwaliteit van victoria’s secret echtwel goed! Ik wou dat we er ook meer winkels van kregen! Voor nu is online natuurlijk ook een goede optie.

  Like

  1. Dankjewel! Ja klopt, dat is een bepaald percentage van het totaalbedrag. Je kan het meteen zien bij het afrekenen dus dat is heel handig. Als je even zoekt op internet, kan je een kortingscode vinden voor gratis verzending!

   Like

 3. Ik heb vandaag een bestelling gedaan via Ideal maar geen bevestiging ontvangen. Hoe is dit toen bij jou gegaan? Hoor het heel graag want vind dit heel apart. Groeten Jorieke

  Like

  1. Hoi Jorieke,
   Ik heb precies hetzelfde probleem. Ik heb contact gehad met victoria’s secret en zij zeggen ook geen order van mij ontvangen te hebben.
   Heb jij inmiddels al een email gekregen?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s