beauty·make-up

Mijn eerste Makeup Geek oogschaduws

DSC_01792

Oogschaduw is een product dat ik steeds meer ga gebruiken en die tegenwoordig ook in mijn dagelijkse look verschijnt. Een tijdje terug kreeg ik het prachtige Zoeva Cocoa Blend oogschaduw pallet cadeau van mijn vriend. Het is een pallet dat ik heel erg vaak gebruik. Maar ik wou toch altijd heel graag nog wat andere kleuren, en in een pallet heb je toch vaak kleuren die je niet gebruikt, dus besloot ik losse kleuren te gaan kopen.

Makeup Geek is een merk dat heel veel gebruikt wordt door bekende Amerikaanse Vloggers en Bloggers. Het merk is vergelijkbaar met losse oogschaduw van Mac, maar dan een stuk betaalbaarder. Helaas kan je het niet kopen op een Nederlandse website, maar wel op http://www.beautybay.com. Als je hier voor boven de €20 besteld, wordt het gratis naar Nederland gestuurd. Onder de €20 betaal je €2,50 verzendkosten. Helaas kan je alleen met creditcard of Paypall betalen. Niet met Ideal dus.

DSC_0180

Om de losse oogschaduw in te bewaren, bestelde ik er ook een Z-palette bij. Dit is een magnetisch palet waarin de stalen oogschaduw ‘pans’ dus mooi vast blijven zitten. Ik kocht het palet in de maat Medium. Hier passen ongeveer 15 losse oogschaduw’s in en hij kost €15,90.

DSC_0183

Hier boven zie je het Z palette met de drie kleuren oogschaduw die ik besteld heb. Van links naar rechts: Crème Brulee, Cocoa Bear en Cosmopolitan. Dit zijn de gewone ‘eyeshadow pans’ op de website en je kan ze kopen voor €6,40 per stuk. Je hebt ook nog ‘duochrome’ en ‘foiled’ eyeshadows te koop, die ze voor een wat andere prijs verkopen.

Crème Brulee is een mooie beige kleur die ideaal is om te gebruiken als overgangskleur in de arcade boog. De kleur is compleet mat. Ik koos voor deze kleur, omdat het me een mooie neutrale overgangskleur lijkt.

Cocoa Bear is een hele warme bruin die prachtig is om de arcade boog extra aan te zetten. Ook deze kleur is mat. Ik koos voor deze kleur, omdat hij prachtig is in de arcadeboog bij een warme oog look.

Cosmopolitan is een mooie glanzende rosé kleur. Ik koos voor deze kleur, omdat ik het een hele mooie kleur vind voor op het bewegende ooglid.

DSC_0187

DSC_0189

Hier boven heb ik van alle drie de kleuren een swatch gemaakt op mijn hand. Crème Brulee – Cocoa Bear – Cosmopolitan. Ze zijn echt super gepigmenteerd en zo zacht als boter. Wat vervagen en ‘blenden’ heel makkelijk maakt.

DSC_0206

Hierboven zie je een subtiele ooglook met alle drie de kleuren. Ik heb Crème Brulee gebruikt als overgangskleur in de arcade boog. Daarna heb ik Cocoa Bear in de arcadeboog en op de buitenste helft van mijn bewegende ooglid gebruikt. Cosmopolitan heb ik aangebracht op de binnenste helft van mijn bewegende ooglid. Ik heb alle drie de kleuren met hele lichte hand aangebracht om een subtiele en draagbare look te creëren.

Ik ben om! Wat een super mooie kleuren en zo gepigmenteerd. Alle bloggers en vloggers die het er altijd over hebben, hebben geen woord gelogen. Ze zijn echt heel erg fijn en goed. Daarbij is de prijs ook nog eens heel schappelijk. Ik ga er zeker meer bestellen binnenkort!

Als iemand nog suggesties heeft qua kleuren, hoor ik het heel graag!

2 gedachten over “Mijn eerste Makeup Geek oogschaduws

  1. Ik ben ook begonnen, ik ga voor de hele collectie 😛 ze zijn echt super mooi! Cocoa bear is prachtig, heb ik ook liggen 😀 De duochromes zijn echt een dikke aanrader.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s