beauty·Geen categorie

Tweezerman Slant Tweezer

DSC_0169.JPG

Een goeie pincet is erg belangrijk, vooral als je altijd zelf je wenkbrauwen epileert wil je er één die goed en vlot werkt. Ik heb echt een hele hoop pincetten gehad, maar ze waren allemaal eigenlijk vrij ‘mwah’. Ze haalden uiteindelijk het haartje er wel uit, maar daarvoor moest je wel eerst ongeveer vier keer aan hetzelfde haartje trekken (au!), en het is al geen pijnloos klusje. Daarom besloot ik nu eindelijk eens een echt goede pincet te kopen. de Tweezerman. In het verleden heb ik al eens een vergroot spiegeltje van Tweezerman gehad, die ontzettend fijn was (laten vallen, kapot).

DSC_0176.JPG

Het pincet kan je in verschillende kleuren en prints krijgen. Ik koos (uiteraard) voor de roze. Hij is gemaakt van roestvrij staal. Je hebt hem ook nog in een kleiner formaat, maar de verkoopster adviseerde mij toch de grotere (wellicht omdat die duurder is, who knows?). De Tweezerman kost €26,25 en ik heb hem bij Douglas gekocht. Daar krijg ik altijd nog 10% korting met mijn klantenkaart, waardoor ik uiteindelijk €23,65 heb afgerekend. Dat is natuurlijk heel erg duur voor een pincet. Daarom heb ik getest of hij echt de moeite waard is.

Ik heb mijn wenkbrauwen eerst enorm laten verslonzen omdat mijn oude pincet dus echt geen haren meer oppakte. Daarom heb ik hem goed genoeg getest om er een gegronde mening over te kunnen vormen

DSC_0172.JPG

Zoals je hierboven ziet heeft het pincet een schuin aflopende punt wat ik altijd veel beter vind werken dan wanneer hij plat is. Ik moet zeggen dat hij mijn haartjes echt perfect oppakt en dat hij echt super snel epileert.  Ook ligt hij lekker in de hand, niet geheel onbelangrijk.

Wat ik ook een groot voordeel vind is dat er een kapje bij zit dit je over de punt kan doen, waardoor die niet beschadigd bij het bewaren of meenemen. Heel fijn.

Ik kan op dit moment nog helemaal geen minpunten vinden bij dit pincet. Volgens Tweezerman zelf is dit het pincet dat je de rest van je leven zult gebruiken. Bedoelen ze daar nou mee dat hij nooit ‘af’ raakt, of dat je hem als hij ‘af’ raakt je weer een nieuwe koopt omdat hij zo fijn werkt? De tijd zal het leren. Voor nu ben ik, ondanks de prijs, ontzettend blij met mijn nieuwe pincet!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s