Geen categorie

H&M geurkaarsen

DSC_0146.JPGOp kaarsen ben ik altijd al gek geweest, maar geurkaarsen, daar kan ik de laatste paar jaar geen genoeg van krijgen. Ik vind het heerlijk om een geurkaars te branden als ik thuis ben. Er zijn een aantal merken die ik graag gebruik, zoals Rituals en Yankee Candle, maar deze merken zijn ook erg duur. Daarom ben ik altijd op zoek naar een goedkoper merk, met kwalitatief goeie geurkaarsen.

Toen ik laatst aan het online shoppen was bij H&M kwam ik op de home afdeling een hele hoop verschillende soorten geurkaarsen tegen, die ik moest hebben.

Indigo Woods:

Toen ik de kaarsen binnenkreeg was ik direct heel erg enthousiast over Indigo Woods omdat deze precies hetzelfde ruikt als de limited edition geurkaars van Rituals. Kruidig en winters. Waar de geurkaars van Rituals €18 zijn, kon ik deze geurkaars scoren voor slechts €5,99. Koopje! Alleen is deze geurkaars qua kwaliteit helaas niet te vergelijken met de sterke geurkaarsen van Rituals. Waar hij in de verpakking echt heel sterk ruikt, ruik je er weinig van weer als je hem brand. Het effect is echt heel subtiel. Kan lekker zijn, maar ik hou toch wel van een sterkere geur. De kaars zit in een blikje, wat ik er wel weer heel leuk uit vindt zien. De kaars heeft 12 branduren, wat wel erg weinig is.

DSC_0149

Peony:

Deze kaars vond ik in de verpakking het lekkerst ruiken van alle drie. Helaas is deze net zo als Indigo Woods niet echt sterk van geur wanneer je hem brand. Indigo Woods ruik je nog wel een beetje maar Peony helemaal niet. Deze kaars kostte €7,99 en heeft 28 branduren. Overigens vind ik de glazen pot er zo leuk uit zien dat ik hem, als de kaars op is, zeker nog weer ga gebruiken met een waxinelichtje.

DSC_0156.JPG

Flowerfield:

Van alle drie de geurkaarsen die ik heb gekocht, vind ik deze verreweg het beste. Hij ruikt namelijk echt heel lekker, en behoorlijk sterk. Helaas was deze in de aanbieding en nu dus niet meer te verkrijgen. Heb ik weer… Ik heb hem gekocht voor €7 in plaats van €14,99 en hij heeft 35 branduren. Hij ruikt echt heel lekker fris en bloemig. Ook al is het buiten nog zo regenachtig, ik krijg echt een voorjaarsgevoel van deze kaars.

DSC_0160.JPG

Mijn conclusie is dat de duurdere geurkaarsen waarschijnlijk wel een stuk sterker ruiken dan de goedkopere. De Flowerfield kaars rook namelijk echt het sterkste. Alleen, is het de moeite waard? Hij is namelijk bijna net zo duur als een geurkaars van Rituals of een kleine kaars van Yankee Candle.

Ik ga zeker van de duurdere kaarsen nog eens een geur proberen, maar de goedkopere kaarsen koop ik niet weer.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s