beauty·make-up

Anastasia Beverly Hills Brow Definer

DSC_0118.JPG

Anastasia Beverly Hills, hét merk als het aankomt op mooie wenkbrauwen. Sinds een paar weken is er een nieuw wenkbrauw potlood van dit merk te koop in Nederland, en ik kon het niet laten om dan nu eindelijk eens een potlood van Anastasia te proberen. Ik gebruik van dit merk al een tijdje de transparante wenkbrauw gel en het wenkbrauw kwastje met spooly.

Het merk zelf beschrijft het product als volgt:

Wenkbrauwengoeroe Anastasia begint het nieuwe jaar goed met de lancering van (alweer!) een geweldig product in haar wenkbrauwmake-uplijn. Met behulp van de uniek gevormde Brow Definer kan nu eenvoudig de perfecte wenkbrauw worden gecreëerd. Gebruik de Brow Definer om zowel kleine haartjes te tekenen, maar ook om met een vloeiende beweging de wenkbrauw in te vullen.

DSC_0121

De verpakking is strak en zwart, niks mis mee. Hij voelt stevig aan. Je hebt aan de ene kant een spooly om de wenkbrauwen mee door te kammen en aan de andere kant het potlood. Het potlood is schuin zoals je ziet. Hij is aan de ene kant dikker als aan de andere kant. Zodat je met de ene kant dunne streepjes kan zetten en met de andere kant wat dikkere streepjes.

DSC_0120

Het potlood kost €29,50, aardig prijzig voor een potlood natuurlijk. Er zit 0.2 gram product in. Ik koos voor de kleur taupe, omdat deze het beste overeenkomt met de ‘assige’ kleur van mijn wenkbrauwen. Ze hebben gelukkig een hele variatie aan kleuren dus voor ieder wat wils. Ik kan me niet voorstellen dat er geen goede kleur voor iemand bij zit.

Mijn ervaring: 

Op de foto hierboven zie je hoe ik mijn wenkbrauwen heb vormgegeven met de Brow Definer. Links zonder, rechts met. Ik vind het een mooi, natuurlijk effect, wat ik heel belangrijk vind.

Hier nog even een close-up van mijn rechter oog. Links zonder en rechts met.

Ik moet er even bij zeggen dat dit de tweede keer is dat ik het product gebruik, dus de techniek nog niet helemaal onder de knie heb. Ik heb eerst mijn haartjes omhoog gekamd met de spooly om vervolgens een lijn aan de onderkant te trekken. Daarna heb ik de haartjes naar beneden gekamd om de lijn aan de bovenkant te zetten. Vervolgens ben ik er goed doorheen gegaan met de spooly om het product wat meer te verdelen en de lijnen wat zachter te maken. Daarna heb ik kale plekjes nog een beetje ingevuld.

Ik vind het potlood echt een heel mooi resultaat geven. Ik was bang dat het een hele strakke wenkbrauw zou worden, maar het is mooi natuurlijk gebleven. Helaas vind ik het potlood wel een beetje stroef, waardoor ik behoorlijk hard moest drukken om er genoeg kleur af te krijgen. Misschien gaat dit na een aantal keer gebruiken wel over, maar het is wel een minpunt. Zoals ik al zei, moet ik de techniek van het gebruik wel even onder de knie krijgen. Als het potlood er eenmaal op zit, blijft het ook echt de hele dag zitten, dus dat is weer een enorme plus.

Al met al vind ik het een fijn potlood, die lekker snel werkt. Wel vind ik hem erg duur. Of ik hem weer koop hangt er van af hoe lang hij mee gaat. Want €29,50 vind ik erg duur voor een potlood wat bijvoorbeeld maar twee maanden mee zou gaan.

 

2 gedachten over “Anastasia Beverly Hills Brow Definer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s