beauty·make-up

Clinique chubby lash fattening mascara

DSC_0112

In mijn zoektocht naar een nieuwe mascara kwam deze van Clinique op mijn pad. Ik had er al bij een aantal bloggers een review over gelezen en werd erg enthousiast. Clinique heeft natuurlijk een hele hoop mooie mascara’s, maar wat deze zo bijzonder maakt is het grote borsteltje.

Dit zegt het merk zelf over de mascara:

Big brush, big change. Oversized volumizing brush transforms lashes from fine and faint to bodacious and bold. Rich colour builds easily to the look you want. Ophthalmologist Tested. Allergy Tested. 100% Fragrance Free.

DSC_0109

De mascara zit verpakt in het kenmerkende bloemen doosje van Clinique. En daarin zit een zwarte mascara met een zilveren dop. Ziet er prima uit. Je kan de mascara voor €20,60 kopen, wat ik een prima prijs vind voor een goeie mascara. Er zit 10 ML product in, wat behoorlijk veel is voor mascara.

De mascara is te verkrijgen in drie verschillende kleuren:

  • Jumbo Jet: Zwart
  • Portly Plum: Paars
  • Two Ton Teal: Donker blauw

Ik heb de kleur Jumbo Jet, gewoon zwart dus. Het is wel erg leuk dat ze de mascara in verschillende kleuren verkopen.

DSC_0114

Zoals je op de foto hierboven kan zien is de borstel erg groot, wat deze mascara anders maakt dan andere mascara’s. Het borsteltje is gemaakt met kleine plastic puntjes, dus zonder ‘haartjes’ zeg maar. Verder is de substantie van de mascara heel fijn. Niet klonterig, maar mooi glad.

Mijn ervaring:

 

DSC_0128  DSC_0129  DSC_0131

DSC_0134  DSC_0135  DSC_0136

Op de bovenste rij foto’s zie je mijn ogen zonder mascara en op de rij daaronder met de Clinique mascara.Ik heb hier 1 laagje aangebracht. Zoals je ziet geeft het een erg mooi effect.

Er zijn altijd vier dingen die ik zoek in een goeie mascara: Separatie, lengte, krul en volume. Zoals je kan zien separeert de mascara mijn wimpers mooi en maakt hij ze ook heel lang. Hij krult de wimpers ook prima. Hij geeft niet echt heel veel volume, maar ik vind hem voor de rest zo mooi, dat ik dat niet eens erg vind. Het grote borsteltje werkt erg makkelijk en snel.

Wat ik ook belangrijk vind is dat de mascara niet klontert. Ik gebruik daar altijd een trucje voor: Ik stop de mascara voor ik me ga opmaken in mijn BH waardoor hij wat warmer wordt en zo kan je vrijwel elke mascara klonter vrij opbrengen.

Hier boven zie je links mijn ene wimper met mascara en de andere wimper zonder. Rechts zie je beide ogen met mascara. Ik weet niet wat het is maar mijn linker wimper wordt altijd minder mooi. Zal er wel mee te maken hebben dat ik rechts ben.

Ik ben blij verrast door deze mascara. Ik kan er eigenlijk geen minpunten aan vinden.

4 gedachten over “Clinique chubby lash fattening mascara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s