Geen categorie

Favoriet: Rexona Maximum Protection

Deodorant, is er iemand die het niet gebruikt? De één zweet meer dan de ander. Ook ruikt het zweet bij de één sterker als bij de ander. Ik ben iemand die wel behoorlijk zweet maar niet heel snel last heeft van nare luchtjes. Wat ik echter wel heel vervelend vind is als je een shirtje hebt gedragen op een warme zomerdag waar een naar luchtje in blijft hangen die er niet meer uit wil.

In mijn optiek zijn er twee eigenschappen die een deodorant absoluut moet bezitten:

  • Het moet nare geuren voorkomen
  • Het moet het transpireren verminderen

DSC_0072.JPG

Jaren geleden tipte een vriendin mij over deze geweldige deodorant. Zij was op haar beurt getipt door een klant in de drogisterij waar ze destijds werkte. Ik gebruik hem inmiddels al ongeveer 4 jaar en ik heb nog steeds niet de neiging om over te stappen op een andere deodorant.

Op de website van Rexona beschrijven ze de deodorant als volgt:

Rexona Maximum Protection biedt 2x meer bescherming dan de best verkochte anti-tanspirant in Nederland*.

*in volume in Nederland (bron: Nielsen 2013)

De geavanceerde formule met innovatieve TRIsolid™ technologie biedt je:

  • Wetenschappelijk bewezen bescherming tegen transpiratievocht
  • Op het lichaam reagerende geincapsuleerde technologie
  • Zeer effectief vochtinbrengend ingrediënt voor de huid

De deodorant kost €5,99 en is te koop bij de meeste drogisterijen. Je kan hem krijgen in verschillende geuren: Clean Scent, Confidence, Sensitive en Everyday Fresh. De enige die ik persoonlijk niet lekker vindt ruiken is Confidence. De andere drie zijn hele subtiele geuren.

 

DSC_0074

Op de foto hierboven zie je de ingrediënten van de deodorant. Ik heb die van mijn vriend gefotografeerd omdat die van mij uit Duitsland komt.

DSC_0081.JPG

De deodorant werkt met een draaisysteem onder, waarmee je de deodorant als het ware omhoog duwt. De deodorant is een soort hele stevige witte crème, waarvan het nadeel is dat hij enorme witte strepen op je kleren geeft. Inmiddels weet ik wel hoe ik daar mee om moet gaan maar ik vond het in het begin behoorlijk irritant.

De twee belangrijkste eigenschappen die een deodorant volgens mij moet bezitten, bezit deze deodorant zeker. Ik heb nooit meer last van nare geurtjes en ik zweet onder mijn oksels lang niet zo veel als dat ik deed.

Ik wissel hem in de zomermaanden, als het flink warm is, wel af met de Lady Speed Stick omdat ik dan soms het gevoel heb dat ik er zo aan ‘gewend’ ben geraakt dat het niet meer zo goed werkt als normaal. Maar als het niet te warm is heb ik zeker genoeg aan alleen deze.

Het grootste voordeel is dat het niet nodig is om hem gedurende de dag nog een keer aan te brengen omdat hij je echt de hele dag door beschermt. Ik spuit soms na het werken nog weleens deodorant op uit een spuitbus, maar dat is dan puur en alleen voor de geur (van de deodorant dus, niet de geur van mijn oksels).

Ook mijn vriend, zus en een aantal vriendinnen zijn ook helemaal gek op deze deodorant!

DSC_0077.JPG

Een gedachte over “Favoriet: Rexona Maximum Protection

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s