Geen categorie

Flawless skin routine

In mijn dagelijkse makeup routine zorg ik er voor dat ik altijd een ‘flawless’ huidje heb. Ik laat je vandaag zien hoe ik dat bereik doormiddel van foundation, concealer en poeder.

Stap 1:

Nadat ik mijn gezicht heb gewassen en dagcrème heb aangebracht, gebruik ik een primer. Sinds kort gebruik ik de Nivea After Shave Balsem in plaats van een primer. Ik breng een klein beetje op mijn vingertoppen aan en verdeel dit over mijn hele gezicht. Ik gebruik de Sensitive variant omdat in de gewone heel veel alcohol zit. Waar mijn porien groot zijn (op mijn neus, tussen mijn wenkbrauwen, op mijn jukbeenderen) breng ik de Insta Blur van The Body Shop aan.

DSC_0138.JPG

DSC_0112.JPG

Stap 2:

Als de primer is ingetrokken ga ik mijn foundation aanbrengen. Ik meng 1 pompje Rimmel Lasting Finish (kleur 200) met een even grote hoeveelheid L’oreal Infallible 24-H Matte (kleur 20) op mijn hand. Vervolgens dip ik de ronde kant van de beautyblender in de foundation en breng ik het in stippelende bewegingen aan op mijn gezicht. Ik zorg altijd dat ik maar een heel klein laagje op mijn neus aanbreng omdat die enorm snel vet word. Ook zorg ik er voor dat je het goed uitveegt richting de hals. Ik neem ook altijd even mijn oogleden mee.

DSC_0139

DSC_0113

DSC_0116

Stap 3:

Vervolgens breng ik mijn concealer aan onder mijn ogen, op mijn neus, op mijn voorhoofd en op mijn cupidoboog. Ik gebruik hiervoor Miss Sporty Perfect Stay concealer (kleur ligt). Dit blend ik uit met het puntje van mijn Beautyblender.

DSC_0140

DSC_0118.JPG

DSC_0120

Stap 4:

Om oneffenheden te verbergen dip ik mijn vinger in de Mac Studio Sculpt concealer (kleur NC20), en breng ik het ook met mijn vinger aan op bultjes en rode vlekjes. Hiervoor gebruik ik een deppende beweging.

DSC_0141

DSC_0121

DSC_0122

Stap 5:

Omdat mijn wangen vaak heel rood zijn, wil ik daar altijd wel een klein beetje extra dekking. Hier voor gebruik ik de Dermablend foundation van Vichy (kleur 25). Ik dip mijn Zoova (102) kwast heel licht in de foundation en ga met deppende en vegende bewegingen over de plekken die nog wat extra dekking nodig hebben.

DSC_0145

DSC_0123

Stap 6:

Met ELF (Small Tapered Brush) kwast breng ik een grote hoeveelheid transparante poeder aan onder mijn ogen, om mijn concealer daar te ‘setten’, zodat hij niet in de lijntjes trekt. Ik gebruik hiervoor de Essence all about matt poeder.

DSC_0142

DSC_0124

Na deze stap breng ik altijd eerst mijn wenkbrauwen in model voor ik verder ga met mijn gezicht. Zo kan alles goed ‘opdrogen’.

Stap 7:

Als laatste stap poeder ik mijn hele gezicht af. Zorg er voor dat je met de poederkwast de witte waas van de transparante poeder onder je ogen goed weg veegt. Ik maak hele lichte bewegingen over mijn huid, zodat ik de foundation en concealer niet meer ‘verplaats’. Ik gebruik momenteel MUA pro base poeder. Het is eigenlijk een primer poeder, maar ik gebruik hem juist om af te poederen.

DSC_0146

DSC_0127

Nadat ik de rest van mij gezicht heb opgemaakt gebruik ik ook altijd nog een ‘fixing spray’. Momenteel gebruik ik die van Etos eigen merk.

Dit is hoe ik er voor zorg dat mijn huid egaal en stralend is!

DSC_0131

 

Een gedachte over “Flawless skin routine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s