beauty·make-up

H&M beauty shoplog en eerste indruk

Een tijdje geleden kwam de H&M met een geheel vernieuwde beauty lijn op de proppen. Niet alleen make-up maar ook haarverzorging en huidverzorging. En wat ziet het er goed uit! Uit de uitgebreide collectie zocht ik een aantal producten uit die mij mooi leken. Ik heb de make-up online besteld, want bij de H&M in Assen verkopen ze helaas geen beauty producten.

DSC_0204

High Impact Eye Colour

Uit de uitgebreide collectie aan oogkleuren zocht ik twee kleuren die ik nog niet in mijn persoonlijke collectie heb. Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik geen losse oogschaduw kleuren bezit, ik heb wel een hele hoop paletten.

DSC_0245

Links is de kleur Russet Rose en rechts is Orange Ochre. De verpakking is mooi, maar voelt wat goedkoop en breekbaar aan.

DSC_0220

Op de foto hier onder zie je de kleur Orange Ochre, absoluut de favoriet van de twee. Een hele mooie diep oranje herfstkleur.

DSC_0247

Hieronder zie je de swatches met links de Orange Ochre en rechts de Russet Rose. Goeie pigmentatie!

DSC_0254

Pure Radiance Powder Blusher

Bij de blush zocht ik twee mooie neutrale, maar toch heel verschillende, kleuren uit. Ook bij de blushes zijn de verpakkingen niet echt stevig.

DSC_0241

Links zie je de kleur Apricot en rechts is de kleur Cameo Pink. Het zijn allebei hele mooie matte kleuren.

DSC_0244

Hieronder bij de swatches zie je dat ze voor lichte kleuren een prima pigmentatie hebben. Ik vraag me alleen af of ze op mijn wangen niet zo licht zijn dat ze helemaal wegvallen. Dat is een kwestie van uitproberen denk ik.

DSC_0252

Lip Saviour Balm

Ik koos deze getinte lippen balsem uit omdat het mij ideaal lijkt op mijn werk. Ik gebruik graag lippen balsem maar vind een kleurtje ook altijd erg mooi. De ideale combinatie dus. De kleur heet Sepia Tint.

DSC_0251

Zoals op de foto van de swatch is te zien, is dat hij erg doorschijnend is. Niet erg, want het is tenslotte een getinte lippen balsem.

DSC_0256

Crème lipstick

Ik kocht deze lipstick in de kleur Seashell. Een mooie neutrale tint. Heel geschikt voor een everyday look.

DSC_0217

In eerste instantie lijkt de lipstick oud-roze en zelfs een beetje richting paars. Maar op de swatch kan je goed zien dat hij een beetje richting oranje nijgt. Heel mooi, en heel anders dan elke andere lipstick die ik bezit.

DSC_0255

Nailpolish

De nagellak is in de kleur Mauve it. Wat een leuke kleur! Aangezien ik de laatste tijd alleen maar gel nagellak heb gedragen moet ik even weer wennen aan de textuur van ‘gewone’ nagellak.

DSC_0249

Zoals je ziet op de foto hieronder brengt de nagellak wat streperig aan. Op de foto zie je 1 laagje nagellak. Na twee laagjes zit het er netjes op. De kleur vind ik mooi. Hij is donkerder dan ik verwacht had.

DSC_0259

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s