Geen categorie·make-up

5 favoriete producten onder €5

Iedereen die mij kent zal beamen dat ik gek ben op koopjes. Natuurlijk kan ik van een high end product op zijn tijd ook heel erg blij worden, maar koopjes jagen blijft voor mij toch echt een grote hobby. Ik koop liever voor vijftig euro, tien verschillende dingen, dan maar één product.  Dit heeft er allemaal toe geleidt dat ik een select aantal producten over hou, die ik echt heel graag gebruik, en die wil ik jullie vandaag graag laten zien.

Catrice eyebrow set €3,99

Mijn wenkbrauwen hebben een hele lange geschiedenis. Van dikke rupsen (getekend met een donkerbruin potlood), netjes bijgewerkt met wat wenkbrauwpoeder. In mijn zoektocht naar een goede poeder ben ik bij dit product eigenlijk een beetje blijven steken. De lichtste kleur is namelijk een enorm goeie match met mijn eigen wenkbrauwen, haarkleur en huidskleur. Daarom zit dit product ook al wel een dik half jaar in mijn dagelijkse stash.

Max & More mineral blush €0,99

Deze blush kocht ik een poos geleden bij de Action. Een soortgelijke kleur had ik nog niet in mijn stash. De blush is vrij mat en de kleur is echt prachtig. Ook de pigmentatie is erg goed. Vooral nu in de wintermaanden een blush die ik veel gebruik, en dat voor maar €0,99!

Essence all about matt!fixing compact powder €2,99

Deze poeder zit al zo’n poos in mijn dagelijkse stash dat ik me niet eens meer kan herinneren wanneer ik hem ben gaan gebruiken. Ik denk dat dit inmiddels wel al mijn achtste doosje is. Maar weinig drogisterij merken hebben een transparante poeder in hun assortiment, en mede daarom blijf ik steeds terugkomen bij deze. Een hele fijne, goedkope poeder, die goed zijn werk doet.

Hema mascara volume €4

Deze mascara heeft eigenlijk alle eigenschappen die ik in een goeie mascara zoek: Hij is goed zwart, hij geeft volume, hij separeert en hij krult. Hij krult zelfs zo goed, dat sinds ik deze mascara gebruik, ik geen wimperkruller meer gebruik. Ik gebruik hem nu zo ongeveer twee maanden, en als hij op is, koop ik zeker een nieuwe.

Miss Sporty perfect stay 10 HR  liquid concealer €2,99

Deze concealer is nog niet zo heel lang op de markt, maar ik ben er al verzot op vanaf het eerste gebruik. Hij is echt ideaal voor onder je ogen en ik highlight er ook altijd mee (op mijn voorhoofd, neus, bovenlip en kin). Ik vind dit echt de beste budget concealer die er is op het moment.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s