Geen categorie

Dank u sinterklaasje!

‘O, kom maar eens kijken, wat ik in mijn schoentje vind.’ Vorige week werd ik blij verrast met een cadeautje in mijn schoen van een heel lief Pietje!

DSC_0155

In mijn schoen vond ik een heerlijke giftset van Rituals met daarin het “Ayurveda riueel” bestaande uit:

  • Yogi flow douche schuim
  • Shanti Shower doucheolie
  • Honey touch body crème
  • Himalaya scrub

De geur van alle producten is lekker bloemig en zoet. De hoofdnoot in alle producten is Indian Rose. Voor mijn doen is de geur een beetje te zoet, maar na het gebruik blijft er een vrij subtiele geur over.

Yogi flow doucheschuim

Shower foam van Rituals, hemels. Ik heb doucheschuim van heel veel andere merken uitgeprobeerd, maar ze kunnen geen van allen tippen aan Rituals. Het doucheschuim komt als een gel uit de bus, maar zodra je het onder de douche op je lichaam smeert wordt het een rijk, stevig schuim. Heel prettig.

DSC_0160

Shanti Shower doucheolie

Wat is dit een ontzettend fijn product! Bij een doucheolie denk ik gelijk aan een huid die heel lang vettig blijft, maar niks is minder waar. Zodra je de olie tussen je handen wrijft en op je lichaam in masseert veranderd de olie van substantie en wordt het melkachtig en wit. Mijn huid voelt na het douchen heel zacht en gehydrateerd aan. Het werkt zelf zo goed dat ik helemaal geen bodylotion meer nodig heb. Zelf niet voor mij (in deze tijd van het jaar) ultra droge benen.

DSC_0164

Honey Touch body crème

Dit is mijn minst favoriete product uit de set. Niet omdat hij zo verkeerd is, maar omdat alle andere producten zo ontzettend fijn zijn. De crème maakt je huid in eerste instantie zacht en trekt snel in, maar ik heb niet het gevoel dat het de huid heel goed hydrateerd. Mijn droge benen zijn na een hele dag ’s avonds al weer heel droog. Ook is het parfum iets te sterk naar mijn smaak.

DSC_0159

Himalaya scrub

Deze scrub bestaat voornamelijk uit zout en olie, wat ik altijd heel fijn vind bij een scrub voor het lichaam. Het scrubt vrij ruw en na het scrubben is je huid, mede door de olie, zijdezacht. In eerste instantie blijft er (in tegenstelling tot de douche olie) wel echt een olieachtig laagje achter, maar na het afdrogen heb je daar geen last meer van.

DSC_0165

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s