make-up

Mijn 4 favoriete lipsticks

DSC_0141

Lipstick. Het is geen product dat ik dagelijks draag, maar het liefst wel zo vaak mogelijk. Vandaag laat ik jullie mijn 4 favoriete exemplaren zijn. Toevallig zijn dit allemaal ‘high-end’ producten. Niet omdat ik mijn goedkopere lipsticks niet mooi vind, maar omdat ik deze daadwerkelijk veel meer draag.

4. Mac ‘faux’

DSC_0149DSC_0157DSC_0170DSC_0115

Deze kleur van Mac kom je bij een hele hoop beauty bloggers tegen. Het is voor mij echt de perfecte ‘my lips but better’ kleur. Net even wat mooier dan de kleur van mijn lippen. Dat maakt het een hele geschikte kleur voor iedere dag. De kleur zou je kunnen omschrijven als oud roze. Hij nijgt haast wat naar de bruine kant toe. De lipstick heeft een satin finish, wat inhoudt dat hij licht glanzend is. Hij blijft niet de hele dag zitten. Na zo’n 4 uur (of nadat je hebt gegeten) moet je hem toch wel even bijwerken.

Je kan Mac Faux hier bestellen voor €19,50

3. Chanel Rouge Coco Shine in kleur #63 ‘Rebelle’

DSC_0145DSC_0159DSC_0172DSC_0113

Deze lipstick van Chanel is de eerste high-end lipstick die ik ooit kocht. Ik heb hem toen een hele tijd gebruikt, en daarna is hij een poos in de kast beland. Een paar weken geleden heb ik de lipstick herontdekt. Hij is zo romig dat hij aanvoelt als een lippen balsem. Hij is doorschijnend, maar dat vind ik bij deze kleur juist heel erg mooi. Helaas blijft hij niet zo heel erg lang zitten. Na 2 a 3 uur moet ik hem toch echt wel weer bijwerken.

Rebelle is helaas niet meer te koop op Nederlandse webshops

2. Mac ‘Pink Plaid’

DSC_0168DSC_0153DSC_0169DSC_0118

Dit is de eerste kleur lippenstift die ik van Mac kocht. Ik heb hem toen uitgezocht omdat hij goed bij mijn (toen nog) rode haar paste. Het is een hele koel roze kleur die ik het mooist vind in de winter, omdat mijn huid dan net even wat bleker van kleur is. In de zomer draag ik hem daarom eigenlijk nooit. Deze lipstick heeft een matte finish, wat ik meteen het grootste nadeel vind. Als je hele droge lippen hebt benadrukt hij dat namelijk extra. Maar omdat ik de kleur echt prachtig vind, en omdat hij heel goed blijft zitten (alleen na het eten even bijwerken) staat deze op een welverdiende tweede plaats.

Je kan de lipstick hier bestellen voor €19,50

1. Estee Lauder Signature Hydra Lustre Lipstick in #19 ‘Orchid Light’

DSC_0147DSC_0163DSC_0171DSC_0165

En we zijn aangekomen bij de nummer 1! Deze lipstick vind ik zó mooi. Ook voor deze lipstick geld weer dat hij echt het mooiste is in de winter. Als ik in de zomer bruin wordt staat hij minder mooi. Omdat de stikker aan de onderkant helemaal versleten was (doordat hij bijna altijd in mijn tas zit), moest ik even zoeken naar wat de naam ook alweer was. Zoals je ziet op de foto’s is dit een glanzende lipstick met wat fijne glittertjes er in. Toch voelt hij niet heel vet aan op je lippen. Dat is waarschijnlijk ook de rede dat hij zo lang blijft zitten. Eigenlijk hoef je hem alleen maar bij te werken nadat je hebt gegeten of gedronken.

Deze kleur van Estee Lauder is niet meer online te verkrijgen (HUILEN!!!)

2 gedachten over “Mijn 4 favoriete lipsticks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s