Geen categorie

Kardashian Beauty: Kourtney’s Kardazzle Face Palette review

Wie kent ze niet? De Kardashians. Dagelijks lees je er over op internet en in de roddelbladen. Iedereen heeft wel een mening over deze eigenzinnige familie. Maar wat heel veel mensen niet weten is dat de zusjes Kardashian (Kim, Khloe en Kourtney) een eigen beauty lijn hebben ontwikkeld, waar menig blogger op het internet gek op is. De hoogste tijd dus, om daar wat van te testen.

Op deze site bestelde ik dit pallet voor €17,95

DSC_0125

Het doosje is compact en van plastic

DSC_0112

Als je het dekseltje opent komen er acht verschillende kleurtjes oogschaduw onder vandaan. Het laatje aan de onderkant biedt ruimte voor 2 highlighters en in het middel een blush.

DSC_0126

DSC_0120

Hier boven zie je de swatches van de oogschaduws. Ze zijn allemaal glanzend, maar niet met opvallend dikke glitters er in, wat ik mooi vind. Ik vind ze een beetje tegenvallen. Niet heel erg veel pigment. De staalblauwe is nauwelijks te onderscheiden van de rest van de highlight kleuren. De goudgele, de paarse en de bruintinten vind ik wel erg mooi.

DSC_0127

DSC_0115

Hier boven zie je de swatches van de higlighters en de blush. Vooral de rechter ‘rozige’ higlighter vind ik heel erg mooi. De blush is lekker vel, waar ik wel van hou in de zomer.

Met het palletje maakte ik deze look

DSC_0139DSC_0136DSC_0135

Op mijn wangen gebruikte ik (nadat ik mijn eigen bronzer heb aangebracht onder mijn jukbeen) eerst de higlighter die rechts in het palletje zit en vervolgens de blush. De higlighter breng ik ook onder mijn wenkbrauwen aan. Mooi effect in combinatie met mijn eigen bronzer. Ik vind de highlighter heel mooi subtiel. Ik hou niet zo van dat hele glanzende.

Op mijn ogen draag ik de tweede kleur van de bovenste rij in mijn arcadeboog, helemaal van buiten naar binnen. In de buitenhoek gebruikte ik de tweede kleur van de onderste rij. De paarse kleur, helemaal rechts boven, draag ik op mijn bewegende ooglid.

Mijn eindoordeel

Ondanks dat ik bij de swatches de kleuren van de oogschaduw echt heel matig vond, moet ik zeggen dat ik ze eenmaal aangebracht op mijn ogen wel heel erg mooi vind. Ik heb ook geprobeerd met de blauwe te werken in de ooglook, maar helaas is die echt te weinig gepigmenteerd om hem echt als een kleur te dragen. Voor veel minder geld, kan je kwalitatief betere oogschaduw palletjes kopen van merken als; Revolution, Essence en Catrice.

De kleur van de blush, en vooral de rechter highlighter vind ik dan wel weer echt heel erg mooi.

Is it worth al the hype? In mijn ogen is dit specifieke palletje dat zeker niet. Heel erg jammer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s