Geen categorie

L’oréal Paris Infallible 24H-Matte Foundation review

Al een tijdje ben ik op zoek naar de perfecte foundation. Aangezien ik een nogal onregelmatige huid heb, hou ik wel van eens stevige dekking. Vandaag test ik de Infallible 24H-matte foundation van L’oréal Paris. Ik heb de foundation in kleur 20 ‘sand’ gekocht. Het idee dat je huid de hele dag mat blijft spreekt mij erg aan aan deze foundation. Ik glim namelijk nog al snel op mijn neus en tussen mijn wenkbrauwen.

DSC_0073

Informatie:

De foundation zit in een plastic tube. Ik ben zelf meer fan van een pompflacon, maar omdat de verpakking een klein ‘tuutje’ heeft, kan je vrij makkelijk doseren en hygiënisch werken. Op de achterkant van de verpakking staan de ingrediënten.

L’oréal belooft dat de foundation:

  • 24 uur lang mooi blijft zitten
  • Mat is
  • Non-cakey is
  • Lichtgewicht is

Je hebt de foundation in verschillende kleuren. Op de website http://www.kruidvat.nl kan ik hem in 6 kleuren vinden.

Mijn eerste indruk:

De foundation lijkt op het eerste gezicht iets te donker voor mijn huid op dit moment. De textuur is medium. Niet heel dik maar ook niet heel dun. Hij smeert makkelijk uit op de hand. Als ik er aan ruik, ruik ik niet echt iets bijzonders. Het is een geurloze foundation.

DSC_0077

De review:

Ik breng de foundation aan met mijn real techniques sponsje. Op mijn hele gezicht één laagje, maar op mijn wangen en kin een laagje extra. Op de eerste foto is te zien dat ik een vrij rode huid heb met wat acne rondom mijn mond. Op de tweede foto is dit al bijna niet meer te zien. Qua dekking is hij dus prima. Het valt me wel op dat de rode vlekken op mijn wangen niet helemaal weg zijn (valt op de foto niet heel goed te zien). De kleur is misschien iets te donker voor mijn huid, maar als ik het met een kwast nog even goed in mijn hals ‘blend’ vind ik het eigenlijk wel een hele mooie kleur bij mij.

DSC_0079 DSC_0082DSC_0071

Op de eerste foto alleen met moisturizer – op de tweede foto alleen met de foundation – Op de derde foto met mijn dagelijkse make-up

Maakt de foundation zijn verwachtingen waar? 

24 uur lang mat blijft het helaas niet. Ik begin na een paar uurtjes toch echt weer wat glans te krijgen op mijn neus en tussen mijn wenkbrauwen. Wel blijft hij prima op zijn plaats zitten en is hij inderdaad mooi lichtgewicht. Hij is alleen niet heel zuinig in gebruik, ik heb er aardig wat van nodig. Al met al dus een hele prima foundation. Heb ik de perfecte foundation hier in gevonden? Nee, maar ik blijf hem zeker nog wel gebruiken.

L’oréal Paris Infallible 24H-Matte Foundation is voor €15,99 verkrijgbaar bij de drogist

2 gedachten over “L’oréal Paris Infallible 24H-Matte Foundation review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s