Geen categorie

Rituals Oriental Nights review

Zoals elk voorjaar en elk najaar heeft Rituals ook deze herfst weer een nieuwe limited edition: Oriental Nights. ‘Vang de schoonheid van de mystieke orient’ zegt Rituals zelf over deze mooie collectie.

De serie bestaat uit: bodycrème, doucheschuim, parfum voor in de kerstboom, handzeep, geurstokjes, geurkaarsen en thee.

Van deze serie heb ik de Oriental energy handzeep en de Oriental light candle in huis gehaald. Ik heb ze gisteren gekocht en heb me momenteel wel een mening over de geur en de substantie kunnen vormen. Voor deze twee producten ga ik dus mijn allereerste review ever schrijven!

DSC_0851

Als eerst de Oriental light candle (€18,50):

Volgens de verkoopster in de winkel moest ik de kaars eerst even een paar uur op de kop neerzetten, zodat alle geurende oliën zich goed in de kaars kunnen verspreiden. Nadat ik hem een tijd op de kop heb laten staan heb ik hem aangestoken. De verpakking rook in eerste instantie heel sterk, wat ik niet heel erg terug vond komen toen ik de kaars aan had. Maar toen ik hem uitblies daarentegen, kwam er opeens een explosie van geuren vrij. Wat ontzettend lekker! Het is voor mij echt een hele winterse geur, kruidig maar niet al te zwaar. Ik ben niet heel goed in geuren omschrijven, maar er zit mhyrre en  cardemon in, wat waarschijnlijk die kruidige geur veroorzaakt. Ik vind hem lekker! Hij heeft 50 branduren dus gaat ook lekker lang mee.

DSC_0853

Oriental Energy handzeep ( €8):

Ook van de handzeep is de geur heerlijk. Net even iets anders dan de kaars. Hiervan is de hoofdnoot cacao en er zit verzorgende amandelmeel in. Ik heb hem nu nog maar een aantal keer gebruikt, dus kan jullie niet echt goed vertellen of de zeep verzorgend of juist uitdrogend is. Tot nu toe vind ik hem prima. Hij droogt zo op het eerste gezicht mijn handen niet uit, want mijn handen voelen na het wassen lekker zacht aan. Een prima handzeep vind ik.

DSC_0852

In de winkel heeft de verkoopster mijn handen gewassen met de showerfoam die ook heerlijk rook. De geurstokjes daarentegen was ik wat minder fan van. Ik vond ze persoonlijk een iets te sterke geur hebben. Wat ik jammer vind is dat deze lijn geen handcrème heeft, want die had ik er dan zeker bij aangeschaft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s