Geen categorie

Het gezicht achter Beautyloversdiary

marjan

Hoi allemaal,

Ik ben Marjan, ik woon in Assen samen met mijn vriend en twee Noorse Boskatten en ik ben 24 jaar oud. Ik werk parttime bij een crematorium, en heb daarnaast diverse hobby’s zoals lezen, en beauty.

Ik ben al jaren een echte beauty liefhebber. Sinds ik me kan herinneren ben ik altijd bezig met mijn uiterlijk. De vragen die mij iedere dag weer bezig houden zijn; zie ik er leuk uit? Heb ik leuke kleren aan? Wat vinden andere mensen van me? Na jaren van Beauty en Livestyle blogs lezen en heel (echt heeeeeel) veel oefenen met make-Up heb ik besloten om het ook eens te proberen.

Een echte schrijver ben ik niet. Ik ben altijd heel goed in het bedenken wat ik allemaal wil schrijven, maar tegen de tijd dat ik dan achter de laptop plaatsneem ben ik alles al weer kwijt. Niet echt heel handig natuurlijk, maar ik hoop er steeds beter in te worden.

Wat ik met deze blog wil bereiken is, dat ik hopelijk, met mijn ervaringen andere vrouwen (en soms misschien heren) kan gaan helpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s